Zwemmers PCG-Gorinchem blinken uit bij Clubkampioenschappen

Op zaterdag 19 december vonden onze jaarlijkse clubkampioenschappen plaats voor onze zwemmers in het”Caribabad” te Gorinchem. Een mooie middag waar al onze zwemmers hun prestaties konden tonen aan hun ouders en familie 47 Ronin.

Deze wedstrijd werd een groot succes dankzij de grote opkomst van 40 zwemmers. Samen met hun ouders, overige toeschouwers, vrijwilligers, trainers en coaches hebben we een gezellige middag gehad 텀블러 모바일.

Voor heel veel nieuwe zwemmers is het zwemmen tijdens de clubkampioenschappen vaak de eerste kennismaking met de zwemsport. Bijna alle zwemmers die nu ook meezwemmen met o.a 건메탈 다운로드. competitiewedstrijden zijn zo ooit begonnen.Er was een zwemmer van een andere vereniging bij (Yelka) om het een officiële wedstrijd te maken. Ook zwommen er 2 oud zwemmers mee 택시5. Beide heren (Erik en Paul) waren het nog niet verleerd en daardoor een voorbeeld voor de nieuwe generatie.

IMG_5261

In totaal zijn er maar liefst 81 persoonlijke records gezwommen, een prestatie waar alle zwemmers trots op mogen zijn!De klapper van de dag was voor Jonathan Swart, hij zwom op de 100 meter vlinderslag een verbetering van bijna 20 seconden op zijn persoonlijk record 제3의사랑!

Daarnaast mocht onze jongste zwemster Marilou naar huis met maar liefst 4 gouden medailles! Iedereen heeft zich weer voor de volle 100% ingezet.Ieder jaar is het weer mooi om te zien dat zwemmen een sport is voor jong én oud vcomp110.dll 다운로드. Met daarbij het Olympische motte: Deelnemen is belangrijker dan winnen!

Klik hier voor de foto’s