Zwemmers opnieuw hoog in de Regio-B

Annabel,Bram,Veerle en Luca openden de wedstrijd voor PCG en  behaalden een keurige 3e plaats in de 4x 50 meter vrije slag, en daarmee was de toon gezet voor de dag.  Aan het einde van de wedstrijd waren er nog 2 estafette`s  de 4x 50 wisselslag 그들만의 월드컵 다운로드. Bij de dames senenioren 2 zwommen Esmee, Lise, Ilse en Anouk naar een keurige 2e plaats maar hun missie om het clubrecord op deze afstand te bemachtigen strande op 0,1 seconde 이더리얼. Bij de jongens jeugd 2 zwommen Rolf, Job, Jeremey en Jasper, de zeer scherpe overname van Jeremy werd goed beoordeeld door de “kop” en het resultaat was een 3e plaats Download high definition movie posters.

Ook gingen er 10 medailles mee naar huis.

Goud was er 2x voor Esmee  op de  100 vlinder en 200 rug en 1x Rolf  200 rug

Zilver was er 3 x voor Ilse  op de  200 wissel,100 rug en 100 vlinder en 1x voor Rolf  op de  200 wissel

Brons was er voor Job en Anouk beide op de 200 schoolslag en voor Lise op de 100 vlinder easybcd 2.4 다운로드.

De 100 meter vlinderslag bracht weer een aantal verassingen. Kim scoorde met haar PR van ruim 12 seconden een 9e plaats  en Veerle met een  PR van 8 seconden een 5e plaats 결혼이야기 다운로드. Ook voor de jongere zwemmers stond de 100 vlinder op het programma en voor allemaal was het de 1e keer dat ze deze lastige afstand (je armen en benen worden zo moe) moesten zwemmen Car3 dubbing. Wat deden ze super hun best en wat hebben ze prima gezwommen, vooral omdat iedereen in een hogere  leeftijdscategorie zwom

Luca moest voor de punten zwemmen in de leeftijd junioren 2 en met zijn tijd van 1.54.91 kwam hij op een keurige 10e plaats, goed gedaan tegen al die oudere zwemmers 카오스링스. Bram en Michael zwommen voor de punten bij de jongens minioren 6 , Bram behaalde met zijn tijd van 1.44.71 een keurige 4e plaats en Michael zwom met 2.00.64 naar een keurige 8e plaats 2017 Autocad. Annabel zwom voor de punten bij de meisjes junioren 1 en met haar tijd van 1.50.45 bezette zij een keurige 7e plaats.

Elif zwom ook de 100 vlinder voor het eerst, maar helaas hadden de kamprechters een fout gezien in haar beenslag waardoor ze gediskwalificeerd werd en haar goed gezwommen tijd niet telt Autocad for students.

Grotere en kleinere PR`s werden er door verschillende zwemmers gezwommen, sommige behaalde er meerdere. Maar Luc deed dat het beste met 3 PR`s op 3 afstanden Download Ocean's Eight.

En alle tijden opgeteld leverden na wedstrijden een 3e plek in de B poule op. Eens kijken of we die beker weer kunnen pakken.

Uitslaglijst
Totaal uitslag
Stand in Regio West na 2 wedstrijden