Top prestaties van de zwemploeg van PCG

GORINCHEM – In de weekenden van 7 -8 januari en 14-15 januari reisde de zwemploeg van PCG af naar het Hofbad in den Haag voor de KNZB Regio West Winterkampioenschappen Download the free web template.
De PCG ploeg bestond uit Sjoerd van Weelden, Michael van den Enden, Bram de Haas, Lise van Mourik, Esmeralda van Werkhoven, Esmee Wijnmaalen, Ilse Wijnmaalen, Danique Gieltjes en Anouk van Weelden comment bible.
En er werd weer hard gezwommen!! De zwemmers haalden het beste uit zichzelf en zwommen diverse persoonlijke records.

Danique Gieltjes verbeterde zich op 4 afstanden, Esmee Wijnmaalen op 6 afstanden en Anouk van Weelden op 4 afstanden (waarvan 3 maal een clubrecord) 삼성 복구 솔루션.
En met een 10 seconden pr op de 200 wisselslag als hoogtepunt en een totaal van 6 PR’s had Sjoerd van Weelden zeker een topdag.
Anouk wist 2 medailles te behalen, brons op de 200 rugslag en zilver op de 50 rugslag blown in the wind. Een hele mooie prestatie!!  Daarnaast wisten Ilse, Esmee, Esmeralda en Anouk zich te plaatsen op de 100m en 200m vrije slag estafettes, waarbij op de 4*200 vrij weer een clubrecord sneuvelde clairvoyant satellite images.

We mogen dus best concluderen dat de winterkampioenschappen een prima resultaat voor de ploeg en voor PCG hebben opgeleverd.denhaag
Image3 Image4