PCG eert record winnaars

Afgelopen donderdagavond werden tijdens de zwemtrainingen van PCG een aantal recent gezwommen clubrecords uitgereikt aan de nieuwe clubrecord-houders.

Er waren diverse clubrecords voor de dames estafette ploeg van Anouk van Weelden, Ilse Wijnmalen, Lise van Mourik, Doris Kragten en Esmee Wijnmalen.

Image3

 

 

 

 

 

 

 

1 Uitreiking clubrecords estaffette ploeg

Er werd ook een bijzonder clubrecord uitgereikt aan Anouk van Weelden door de vorige clubrecord-houdster Cherita Boogaard. Cherita zwom 10 jaar geleden de 200 m schoolslag in een tijd van 2.58.38. Zij was hiermee 10 jaar lang ! recordhouder op deze slag binnen PCG. Anouk verbeterde die tijd met precies 3 seconden en bracht het tijdens de recente regiokampioenschappen op een tijd van 2.55.38.
Image2

 

 

 

 

 

 
2 Charita draagt clubrecord over aan Anouk

De Zuid Hollandse Regiokampioenschappen verliepen voor de PCG zwemmers zeer goed. Vrijwel alle zwemmers zwommen persoonlijke records, diverse zwemmers eindigden in de top 10 en twee zwemmers haalden een medaille. Rolf Jens haalde zilver op de 100 meter rugslag en Anouk van Weelden brons op de 100 m rugslag.

Image1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

3 Zilver en Brons op regionale kampioenschappen voor PCG