PCG eert record winnaars

Afgelopen donderdagavond werden tijdens de zwemtrainingen van PCG een aantal recent gezwommen clubrecords uitgereikt aan de nieuwe clubrecord-houders Download Linux wireshark.

Er waren diverse clubrecords voor de dames estafette ploeg van Anouk van Weelden, Ilse Wijnmalen, Lise van Mourik, Doris Kragten en Esmee Wijnmalen 맥킨토시 다운로드.

Image3

 

 

 

 

 

 

 

1 Uitreiking clubrecords estaffette ploeg

Er werd ook een bijzonder clubrecord uitgereikt aan Anouk van Weelden door de vorige clubrecord-houdster Cherita Boogaard download gcloudvoice.dll. Cherita zwom 10 jaar geleden de 200 m schoolslag in een tijd van 2.58.38. Zij was hiermee 10 jaar lang ! recordhouder op deze slag binnen PCG. Anouk verbeterde die tijd met precies 3 seconden en bracht het tijdens de recente regiokampioenschappen op een tijd van 2.55.38 Download others is hell.
Image2

 

 

 

 

 

 
2 Charita draagt clubrecord over aan Anouk

De Zuid Hollandse Regiokampioenschappen verliepen voor de PCG zwemmers zeer goed ccleaner apk 다운로드. Vrijwel alle zwemmers zwommen persoonlijke records, diverse zwemmers eindigden in de top 10 en twee zwemmers haalden een medaille. Rolf Jens haalde zilver op de 100 meter rugslag en Anouk van Weelden brons op de 100 m rugslag 업그레이드.

Image1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

3 Zilver en Brons op regionale kampioenschappen voor PCG