PCG’ers zwemmen naar 3e plaats tijdens Monsterestafette

team 2014

In een sterk bezette race in het nieuwe zwembad De Hoogt heeft zwemvereniging PCG uit Gorinchem zich afgelopen zaterdag naar een knappe derde plaats gezwommen tijdens de jaarlijkse Monsterestafette Download the Korean roll. Het deelnemersveld bestond uit vijf teams, vertegenwoordigd door zwemvereniging De Geul uit Papendrecht (twee teams), De Wiekslag uit Alblasserdam, ZOB’66 uit Oud-Beijerland en PCG uit Gorinchem 텔레 그램.

De Monsterestafette is een lange estafette welke ongeveer een uur duurt, bestaande uit verschillende korte en lange afstanden in de verschillende zwemslagen, gezwommen door zwemmers uit verschillende leeftijdscategorieën Download Lucifer Season 1. Jaarlijks sluit De Geul het jaar af met dit spetterende evenement waarbij zwemverenigingen strijden om de titel en wisseltrofee. Bij deze ‘monsterlijk’ lange race zwommen de deelnemende clubs een unieke estafette waarin alle zwemslagen in diverse afstanden aan bod kwamen daum.net 다운로드.
De heren beten het spits af met een zinderende 400 meter wisselslag, gevolgd door de dames met de zware 200 meter vlinderslag. Vervolgens zwommen vele zwemmers fantastische races om ongeveer een uur later te finishen met een razendsnelle 50 meter vlinderslag voor de heren mmd.

Na de eerste afstanden moest PCG drie ploegen voor laten gaan, maar na een half uur werd het tweede team van De Geul knap achterhaald, om deze voorsprong vervolgens tot het einde van de wedstrijd vast te houden Download Princess Maker 2. De Wiekslag werd overtuigend eerste en De Geul 1 tweede. De PCG zwemmers eindige daarachter op een prima 3e plek. Een groot succes, te bedenken dat dit het eerste jaar was dat PCG aan dit evenement deelnam Download the family relationship certificate!