PCG wil starten in Februari 2015 met een wedstrijdzwemmen trainers opleiding nivo 2

PCG wil starten in Februari 2015 met een wedstrijdzwemmen trainers opleiding nivo 2

Beginnende trainers starten met een opleiding op niveau 2 장씨세가 호위무사 텍본. In deze opleiding leert u hoe u verantwoord training kan geven aan met name de jeugdige wedstrijdzwemmers. U bent misschien wel de eerste trainer waar ze mee te maken krijgen city burns 다운로드. Uw rol is om deze enthousiaste zwemmers de basisvaardigheden verder aan te leren en te verbeteren. Om dit te kunnen doen, wordt  in de opleiding veel aandacht besteed aan de verschillende zwemtechnieken; borstcrawl, rugcrawl, schoolslag en vlinderslag en hoe u deze op een positieve, leuke en goede manier aanleert Download New West Organic7 7. Ook wordt er aandacht besteed aan de wedstrijdbegeleiding en de veiligheid in en om het zwembad.

De bijeenkomsten
De opleiding bestaat uit 7 bijeenkomsten waarin zowel praktijk als theorie aan bod komt 바람의 색 다운로드. De opleiding wordt gegeven door docenten van de KNZB. Met het geleerde uit de theorie en praktijk worden opdrachten meegegeven voor trainingen binnen de vereniging Android q. Deze gemaakte opdrachten worden via de Electronische leeromgeving (N@tschool) weer ingeleverd en nagekeken door de docent.

In de praktijk
In uw vereniging is er een ervaren trainer aanwezig (de praktijkbegeleider) Download the Mac app. die u ondersteunt bij het uitvoeren van de opdrachten.  Eerst geeft u delen van een training en werkt u samen met ervaren trainers. Naarmate de opleiding vordert, bent u zelf verantwoordelijk voor het geven van de trainingen Janice downloaded. De praktijkbegeleider geeft dan feedback en evalueert regelmatig samen met u.

De afronding van de opleiding bestaat uit het inleveren van 3 portfolio’s, dit zijn schriftelijke opdrachten met de volgende onderwerpen:  geven van trainingen, begeleiden van wedstrijden en assisteren bij een activiteit 리틀 프린세스 소피아 신비한 섬 다운로드. U behaalt binnen een jaar uw diploma Trainer wedstrijdzwemmen 2 en bent van grote meerwaarde voor uw vereniging en de zwemmers! Na het behalen van het diploma bent u Trainer Wedstrijdzwemmen 2 en kunt u de trainingen voor uw groep verzorgen 팟캐스트.

Voor meer informatie graag mailen naar zwem@pcg-gorinchem.nl en in de onderwerp “Trainers opleiding nivo 2” Download infinity wallpapers. Als we er min 17 kandidaten hebben gaat het door.