PCG PROMOVEERT

In een zinderende wedstrijd heeft PCG afgelopen zaterdag haar promotieplek in de Regio Competitie veiliggesteld bearbox. Hierdoor promoveert PCG in het volgende seizoen van de C naar de B competitie.

 

Het PCG team was in volle sterkte uitgerukt naar het Sportbad in Alblasserdam 윈도우10 지금. Daar werd gestreden tegen de andere teams in de Regio Competitie. Tijdens de halftijd van de wedstrijd leek het er zelfs op dat het sterk zwemmende PCG team als eerste zou kunnen eindigen in de competitie Download the Sound app. Maar uiteindelijk werd de competitie toch gewonnen door ZV Westland. PCG eindigde op een welverdiende 2e plek en wist daarmee de promotie veilig te stellen log4j.dtd 다운로드.

 

De Regio Competitie bestaat uit 5 wedstrijden, die gedurende het zwemseizoen worden gezwommen Eclipse neon. In de drie verschillende poules /afdelingen vinden de diverse wedstrijden steeds op dezelfde zaterdagen plaats.

promoveert 

Naast de regio competitie organiseert de KNZB ook ieder jaar een landelijke competitie cipher. Aan deze competitie doen landelijk 68 verenigingen mee. De zwemverenigingen worden ingedeeld in districten waar tegen elkaar gezwommen wordt. Net als bij de Regiocompetitie verdient een team op basis van zwemtijden punten 아이폰 이모티콘. Het totaal van de punten levert een eindstand op.

In het District West is PCG op de 6e plaats geëindigd. En landelijk wist PCG de 20ste plek te halen equalizer apo 다운로드. Absoluut een goede score waar PCG trots op kan zijn !