PCG neemt 17 medailles mee naar huis

De wedstrijd is dan nu echt begonnen. En werden er het vorig weekend bij de wedstrijden al heel wat records verbroken, vele van deze records kunnen nu al weer de prullenbak in Free download of the application. Deze derde wedstrijd in deze vierkamp werd gezwommen op zaterdag 4 april 2015 in het zwembad De Zeehond in Rozenburg. De ploegleiding bestond dit keer uit Carel en Marcel die geassisteerd werd door Monique 2000.

Dan nu de wedstrijd. Ook nu werd deze wedstrijd weer geopend met een vrijeslag, dit keer de 50 meter vrije slag. Veerle en Annabel waren de eerste PCGer die in het water dook, maar niet de laatste die met een p.r 익스플로러 한글파일. daar weer uit kroop. Veerle opende in 0.36.36, een PR en derde plaats en Annabel 0.38.87 ook een PR. Daarna mochten de jongens zich laten zien, ook hier haalde PCG de derde prijs (Luca 0.35.53) 포화속으로.

Daarna stond de 100 meter vrijeslag op het programma. Hasse (1.16.89) en daar dicht achter Danique (1.16.90), Kim (1.20.53), Sanne (1.23.44) zwommen een PR download os x 10 9. Sanne B zwom een hele mooie vrijeslag jammer net boven haar tijd.

Dat Rebecca er dit seizoen echt zin in heeft liet zij al direct op zijn eerste start van deze middag zien 스타 캠페인. Voor het eerst zwom hij de 100 vrij onder de 1 minuut 20 (1.16.77).

Ook Sjoerd ging ervoor een prima tijd van 1.06.78 leverde hem een prachtige bronzen medaille op 공한체 다운로드.

Daarna was het de beurt aan de dames. En ja hoor Anouk (Goud), Esmeralda (Zilver) en Lise (Brons). En Eline een mooie PR.

De volgende slag was 100m Rug ook hier haalde PCG uit; Amber (Zilver), Jeremy (Goud), Job (Zilver) en Thomas (Brons) Windows Recommended Lockscreen.

vierkamp

Daarna kwamen de meisjes en jongens aan de beurt voor de 200 meter wisselslag Download Show Me the Money 10. Carel was, zoals eerder al vermeld, ploegleider. Misschien had dat er wel iets mee te maken, want de 200 wisselslag werd alweer door de zwemmers in een PR afgelegd Chiro and friends.

De wedstrijd werd afgesloten met een 8 x 50 meter vrije slag mix, een leuk initiatief van de organisatoren. Veerle, Luca, Danique, Bart, Eline, Sjoerd, Anouk en Job zwommen gezamenlijk een tijd van 4.29.32, goed voor een derde plaats. Is alleen jammer dat Bart heel snel wilde zijn dat hij vergat de wachten op het aantikken van Danique waardoor ze zijn gedist, maar ja we hadden het leuk en dat was belangrijk. We kunnen dus concluderen dat het uitstekend is. En ook dat we bij de wedstrijden waarbij het echt om de punten gaat weer goed voor de dag kunnen komen. Ook namens Marcel en Monique wil ik jullie bedanken voor jullie inzet en jullie inbreng op deze gezellige middag.

 

Carel