PCG knokt zich omhoog

Afgelopen zaterdag 6 februari vond de Regio West Competitie plaats in Papendrecht. PCG zwemt in deze competitie in de B-poule, samen met 7 andere verenigingen 산돌고딕 l. In de competitie wordt om punten gezwommen. Afhankelijk van de plaats waarop zwemmers eindigen in een serie worden punten toegekend. Hoe hoger de plaats, hoe meer punten Dodge 1.9. De competitie bestaat uit 5 wedstrijden, waarvan afgelopen zaterdag deel 4 is gezwommen.

PCG heeft hier geen slechte zaken gedaan. Na de eerste 3 wedstrijden stond PCG op de zevende plaats, wat betekent dat degradatie op de loer ligt Download the Python module. Echter door een uitstekende prestatie van het PCG team is PCG nu naar de vijfde plek gestegen. Een plek die in mei verdedigt moet worden in de laatste aflevering van de competitie 파판6.

Als de zwemmers dan zwemmen zoals afgelopen zaterdag, dan zit dat wel goed. Veel persoonlijk PR’s sneuvelden weer, en PCG wist diverse medaille plaatsen te veroveren Download files from the app. Een opvallende top prestatie kwam van Joris van de Akker, die 13 seconden van zijn PR op de 200 meter vrij wist af te zwemmen. Anouk van Weelden spande toch wel de kroon 티벳음악. Ze is dit seizoen in goede vorm en dat bleek ook nu weer. Op de 200 meter vrij zwom ze 2 seconden onder het clubrecord en op de 100 meter vlinder brak ze een 34 jaar! Download Kingsman Golden Circle! oud clubrecord.

Het team van PCG heeft weer laten zien dat ze goed mee kunnen doen in de competitie. Toch kunnen we nog wel wat versterking gebruiken bij PCG-Gorinchem Download the PDF converter. Houd je van zwemmen en van uitdagingen kijk dan eens op de site www.pcg-gorinchem.nl of kom eens kijken bij een training.

 

IMG_6152