PCG Gorinchem met de vaste team naar de limietwedstrijd

Zondag 22 november 2015

Afgelopen zondag is er in Papendrecht de eerste Limietwedstrijd van het seizoen gehouden. We waren daar met de vaste zwemmers; Anouk, Veerle, Rebecca en Danique, jammer genoeg was Sjoerd ziek. Download Hangul 2014 for Mac. De afgelopen weken hebben we allemaal alweer hard getraind en we hadden er allemaal weer zin in, om een goeie scherpe tijd proberen neer te zetten. We begonnen vroeg, want het was een extra lang programma met veel series Download Joe's Apartment. En veel gewilde nummers: 400, 200, 100 en 50 vrij, rug, wissel en school. We begonnen vandaag eerst bij Danique de 100 school bij de Dames, er hadden zich wel 11 dames ingeschreven: het was toch wel zwaar dat deze pr niet scherper weten te zetten Download the Sound Blaster g1 driver.

Daarna mocht Anouk 200 rugslag maar ook die was niet in haar goede doen. Danique mocht weer aan de slag 100 vrije slag en ja hier werd weer een goed PR neergezet 문명 레볼루션.

Na lang wachten mochten Veerle, Anouk en Rebecca voor de 400 vrije slag zijn de tijden ook flink verbeterd. Veerle, Anouk en Rebecca zwommen allemaal een PR 경복궁 다운로드. Rebecca 53 sec eraf en Veerle 38 sec alle drie een mooie tijd neer gezet.

Als laatste mocht Danique 200 wisselslag, maar ook hier verbeterde ze de tijd door 4 sec eraf te zwemmen Download Kang Restaurant 2 6 times.

Ondanks de lange dag in het hete zwembad gezeten te hebben, toch nog mooie PR’s gezwommen.

PCG Gorinchem blijft een superleuke club die niet alleen aan punten denk! 학사검전. Door alle aanmoediging die je van elkaar krijgt, krijg je een super gezellige en hechte club. Waardoor elke training en wedstrijd een superleuke middag wordt Download the waterboarding calculator.

 

http://destadgorinchem.nl/deel-je-nieuws-artikel/pcg-gorinchem-zwemt-limietwedstrijd-61943