Netherlands Invitational 2016 -32 pr’s-

Op zaterdag 2 en zondag 3 juli ging een aantal PCG-zwemmers, als soort van kers op de taart, het toetje van het seizoen, naar de superleuke wedstrijd Netherlands Invitational 2016 in Eindhoven. Aan deze wedstrijd doen veel buitenlandse zwemmers mee, maar ook veel Nederlandse verenigingen zijn vertegenwoordigd. Iedere zwemmer kan meedoen, er zijn geen limieten, dus voor iedereen is er een kans om een keer in het prachtige Pieter van den Hoogenband zwemstadion in Eindhoven te zwemmen. Nou, dat is toch elk jaar best weer een hele belevenis. Het is een goed georganiseerde wedstrijd met een erg leuke sfeer.

eindhoven

Op zaterdag gingen Danique Gieltjes, Veerle van den Akker, Sanne van ’t Hoff, Rebecca Fehèr, Elif Keskin en Luca van Noorloos te water in het 50 meter bad. Annabel van Raak, Bram de Haas en Michael van den Enden mochten hun afstanden zwemmen in het 25 meter bad. 

De zwemmers hadden zelf hun favoriete afstanden gekozen en gingen vol enthousiasme te water.  Hoewel 50 meter toch echt even ver is als 2 x 25 meter, ervaren onze zwemmers die 50 meter in dat lange bad toch wel als vééééél  verder en vallen de laatste meters niet mee.  Maar ondanks dat en ondanks de lange dagen, met name op zaterdag, werden er toch zeker mooie PR’s gezwommen. Al met al ging iedereen zeer voldaan weer richting Gorinchem met 32 pr’s.

Graag bedanken wij Ilona, Carolien en Monique dat zij als official wilden fungeren, zonder dat was dit leuke weekend niet mogelijk geweest.