Medaille regen voor PCG

De wedstrijdploeg van PCG-Gorinchem heeft een zeer goede prestatie neergezet tijdens de ZPBS-Driekamp in Nieuwerkerk aan den IJssel.

PCG-Gorinchem was afgereisd met ruim 20 zwemmers, in de leeftijdscategorieën van minioren tot senioren Google Chrome YouTube. Het leuke van de driekamp is dat zwemmers niet aan een limiet (maximale tijd waarin zwemmer de afstand aflegt) hoeft te voldoen, maar dat het toegankelijk is voor alle zwemmers 유튜브 뮤직 mp3. Dit levert een spannende, maar ook leuke wedstrijd op.

De zwemmers van PCG hebben geweldige prestatie neergezet. Niet alleen keerde PCG huiswaarts met 22 medailles, het ene na het andere persoonlijk record sneuvelde animated gifs. En dat is belangrijk in deze sport, waar het erom gaat dat je continue jezelf probeert te overtreffen.20160130_152311

De trainers en leiding van de wedstrijdploeg waren helemaal in hun nopjes K-Pop. C.W. Gieltjes merkte het volgende op: “Uitmuntende prestaties van onze zwemmers. Ik vind dit een knappe prestatie van de trainers en zwemmers.”