Het einde van zwemseizoen in zicht

Beste leden,

Met het einde van zwemseizoen in zicht wil ik alle zwemmers, trainers, coaches en andere vrijwilligers bedanken voor hun inzet van het afgelopen jaar Download The Nail-Biting Potato Man.
We hebben een leuk en sportief jaar achter de rug, met wisselende resultaten.
Nu volgen nog de clubkampioenschappen, een driekamp, de Doetsekom en Netherlands Invitational in Eindhoven en dan is het seizoen alweer voorbij I will bless you for downloading!

Met het einde van het zwemseizoen zal ook een wisseling in de zwemcommissie plaatsvinden.

Monique van Noorloos en Agnes Jens nemen afscheid van de ZC directx 11 다운로드. Namens PCG willen we beide dames hartelijk bedanken voor hun jarenlange inzet voor de vereniging.
Ter vervanging neemt Vivianne Florax plaats in de ZC aladdin 2019 다운로드. Vivianne zal zich binnen de ZC richten op de vrijwilligersorganisatie bij wedstrijden die door PCG worden (mede-) georganiseerd. Zij neemt deze taak over van Ilona, die de taken van Agnes overneemt 실버라이트 32비트.

De Zwemcommissie (ZC) kent nu de volgende samenstelling:

  • Bart Kuijpers (voorzitter)
  • Edith Wijnmaalen (vertegenwoordiging wedstrijdadministratie en wedstrijdindeling)
  • Marcel van Mourik (wedstrijdindeling en vertegenwoordiging trainers)
  • Ilona Haas (vertegenwoordiging officials)
  • Vivianne Florax (vrijwilligers)

 

 

Ook in het nieuwe jaar kunnen we natuurlijk weer alle hulp gebruiken Download the Kerr Keyboard. Vindt u het leuk om bij de trainingen of wedstrijden een actieve rol te spelen, meldt u gerust aan!

Tot slot nog het volgende:

De laatste training is op donderdag 30 juni 가을타나봐 mp3 다운로드. En omdat het de laatste training is mag iedereen 2 uur komen trainen!

We sluiten deze training feestelijk af met zelfgebakken pannenkoeken Download ezpdf reader 2.0g. Dus alle zwemmers, trainers, vrijwilligers en ouders zijn van harte welkom!

In het nieuwe zwemseizoen beginnen we weer op dinsdag 30 augustus 인스타 전체.

Namens de zwemcommissie wens ik iedereen alvast een fijne vakantie toe,

Bart Kuijpers