2x Zilver en 1 x Brons voor PCG zwemsters bij Regio Kampioenschappen

20160605_153802

Afgelopen 28 en 29 mei en op 4 en 5 juni zijn in het 50 meter bad in Dordrecht de Regio Kampioenschappen Lange Baan zwemmen gehouden 나눔 고딕 폰트 다운로드.

Op deze kampioenschappen strijden de beste zwemmers van alle zwemclubs uit de Regio West en ook zwemmers van de Regionale Training Centrums tegen elkaar Download when accessing the site.

PCG had maar een klein aantal deelnemers maar wist wel 3 medailles te veroveren.

In de categorie Dames senioren 1&2 wist Ilse Wijnmaalen op de 200 meter vlinderslag voor het 6e jaar oprij ( na 4x goud,1x brons ) dit jaar de zilveren medaille  te veroveren 함초롬 폰트. Ook Anouk van Weelden zwom een fantastische race en haalde een zilveren medaille op de 400 meter vrije slag. Tot slot wist Esmee Wijnmaalen op de 200 meter vlinderslag de bronzen medaille in de categorie Jeugd 1 te veroveren Download Jason Bourne.

Een zeer goede prestaties van de zwemsters omdat de concurrentie zeer groot en zwaar is.

Maar ook de overige PCG zwem(st)ers behaalde mooie resultaten android email attachments. Sjoerd van Weelden had zich geplaatst op 2 afstanden (Heren 200 meter vrije slag en 200 meter rugslag) waarop hij zijn PR`S aanscherpte. Job Kooij zwom 1 afstand (110 meter vlinder) en wist ook hier zijn tijd te verbeteren 솔리드웍스 2018 한글. Esmeralda van Werkhoven zwom tot slot een zeer goede tijd op de 100 meter schoolslag.

Naast de individuele prestaties scoorde ook het Dames Estafette team van PCG bestaande uit Esmee en Ilse Wijnmaalen, Lise van Mourik en Anouk van Weelden op de 4x 100 meter wisselslag een hele mooie 6e plaats 웹 주소.

Al met al 2 zware weekenden maar met een zeer goed resultaat.