Zwaar bevochten overwinning waterpoloheren

In Leerdam hadden de waterpoloheren van de Linge/PCG een zware kluif aan d’Elft. Na een spannende en harde wedstrijd werd er met 9 – 7 gewonnen Download The Hero's Gumreturn. Hiermee is de ploeg van coaches Visser en Gerdes na 4 wedstrijden de enige nog ongeslagen ploeg en tevens koploper in de 3e klasse A.

In tegenstelling tot de laatste wedstrijden begon de Linge/PCG erg sterk aan de wedstrijd AizuOne Chu Secret Friend. Via Tjerk Noorduyn en Nicky Advokaat kwam de thuisploeg op een 2 – 0 voorsprong. De bezoekers uit Delft bleken echter een taaie tegenstander. De scheidsrechters lieten veel toe, waardoor een harde wedstrijd ontstond, waarin de Linge/PCG aanvankelijk steeds één of twee doelpunten voor stond Download Eclipse sts.

Aan het eind van de derde periode verloor de Gorcums – Leerdamse combinatie even de scherpte en kwam d’Elft zelfs terug tot een stand van 6 – 6 Download the Google Drive shared document. Gesteund door pupil van de maand Mich Zillig ging de Linge/PCG op zoek naar de overwinning. Na een hectische situatie verraste Chiel den Otter de Delftse keeper door een vrijebal direct op doel te schieten 올드플래닛. Vervolgens gooide Menno Cloostermans de wedstrijd op slot door twee keer uit een overtalsituatie te scoren. Delft kwam nog wel terug tot 9 – 7, maar dat was enkel voor de statistieken Ppsspp Gold.

Met deze overwinning gaat de Linge/PCG aankoop in de 3e klasse A. De volgende wedstrijd is tegen 29 oktober in Hoofddorp tegen ZPCH.

Doelpuntenmakers: Menno Cloostermans 2, Tjerk Noorduyn 2, Rimmer Genee, Victor Visser, Mark van den Brom, Nicky Advokaat en Chiel den Otter allen 1 Download Illustration cc 2019.
Yell Heren 1 met Mitch Zillig