Weer gelijkspel in uitwedstrijd waterpoloheren

De waterpoloheren van De Linge/PCG hebben in Waddinxveen weer niet kunnen winnen in een uitwedstrijd. Na vier spannende perioden eindigde de wedstrijd tegen de Gouwe in een 7 – 7 stand. 

In de eerste periode was de Gorcums-Leerdamse combinatie wel de bovenliggende ploeg 워드 2018. Via mooie treffers van Menno Cloostermans en aanvoerder Nicky Advokaat werd een 0 – 2 voorsprong opgebouwd. Naarmate de wedstrijd vorderde, kregen de bezoekers steeds meer last van de felle pressing die de Gouwe oplegde kt 가치제안서 다운로드. In de derde periode betaalde dit zich uit, doordat de Gouwe terug kwam tot een 6 – 6 tussenstand. 

In de slotfase zette Victor Visser de Linge/PCG nog op een 6 – 7 voorsprong Download the start of the week end. Niet lang daarna maakte de Gouwe, door een zeer bekeken boogbal, de gelijkmaker.

Dit is alweer het derde gelijkspel in vier uitwedstrijden voor De Linge/PCG Download the Last Jury Book. De ploeg zakte hierdoor van de eerste naar de derde plek, maar blijft als enige ploeg ongeslagen. Komende zaterdag spelen ze om 14:30 thuis tegen Zv Westland 91 days 다운로드.

Doelpunten: Victor Visser 3, Menno Cloostermans, Tjerk Noorduyn, Martin Middelkoop en Nicky Advokaat allen 1.