Weer geen winst in uitwedstrijd waterpoloheren

In ’s Gravenzande is het de waterpoloheren van de Linge/PCG weer niet gelukt een uitwedstrijd te winnen. Tegen Westland kwam de ploeg niet verder dan een 8 – 8 gelijkspel Download Windows Hangul. Hiermee maakt de Gorcums – Leerdamse combinatie het zich onnodig moeilijk in de strijd om het kampioenschap.

De gehele wedstrijd deden beide ploegen niet veel voor elkaar onder Download Game of Thrones Season 8 3. In de beginfase hadden beide ploegen wel moeite om het net te vinden. Westland was niet iets effectiever en kwam op een 2 – 1 voorsprong. In het middendeel van de wedstrijd trok De Linge/PCG de wedstrijd naar zich toe, waardoor ze halverwege de 3e periode met 3 – 5 voor stonden 노트5 펌웨어 다운로드. Deze voorsprong was helaas van korte duur, Westland maakte snel gelijk en pakte in de 4e periode weer snel de leiding. De koploper van de 3e klasse A kon niet meer doen dan de gelijkmaker maken Download Windows 10 Upgrade Assistant.

Ondanks dit puntverlies staat De Linge/PCG nog steeds bovenaan. Dit is echter op basis van onderling resultaat tegen nummer twee De Kempvis. Het blijft hiermee erg spannend en het ziet er naar uit dat de competitie op de allerlaatste wedstrijd beslist gaat worden (8 april) 3D printer model. Dan spelen de Linge/PCG en de Kempvis tegen elkaar in het Gorinchemse Caribabad.

Doelpuntenmakers:
Tjerk Noorduyn 3, Mark van den Brom 3 en Menno Cloostermans 2 Horid Henry.