Waterpoloheren zijn ambitieus

Met een 11 – 6 overwinning in het bekertoernooi op het Waddinxveense De Gouwe zijn de waterpoloheren van SG de Linge/PCG het seizoen uitstekend begonnen Chinese songs. Een seizoen waarin de Gorcums-Leerdamse combinatie titelaspiraties heeft.

Quint Gerdes en Oscar Visser staan ook dit seizoen weer voor de groep Download iPhone Entertainment. Twee Gorcumse jongens (24 en 21) spelend bij Eredivisionist ZPB H&L Productions te Barendrecht. Zij helpen hun oud teamgenoten de ambitite om nog een keer te promoveren te verwezenlijken my free mp3 다운로드. De selectie van SG de Linge/PCG is, ondanks interesse van buitenaf, intact gebleven en zelfs versterkt met voormalig topscoorder Menno Cloostermans.

In de eerste officiele wedstrijd van dit seizoen werd direct een overtuigende overwinning geboekt 관세청 다운로드. Na een snelle voorsprong (4 – 0) kwam De Gouwe nog wel terug tot 6 – 4. Uiteindelijk werd de ploeg uit Waddinxveen overzwommen.

Doelpuntenmakers: Menno Cloostermans en Victor Visser 3, Tjerk Noorduyn 2, Steven van de Brom, Martin Middelkoop en Chiel den Otter 1 언제나.

De waterpolodames zijn het seizoen minder fortuinlijk begonnen. In Zoetermeer werd tegen het sterke WZC met 7 – 2 verloren.