Waterpoloheren winnen in slordige derby

In een slordige derby heeft het het Gorcums-Leerdamse Linge/PCG eenvoudig afgerekend met het Culemborgse Zv De Meer. In Leerdam werd met 14-9 gewonnen 윈도우 10 앱.

De wedstrijd tussen de nr 2 Linge/PCG en het een plaats lager geklasseerde Zv de Meer verliep voor de thuisploeg gemakkelijker dan gedacht 템페스트. Vanaf de eerste periode was er een marge van twee doelpunten, die langzaam werd uitgebreid. De wedstrijd werd getekend door door de vele tijdstraffen html hwp 파일 다운로드. De Linge/PCG kan het zich zelf verwijten dat de marge niet verder opliep. Van de 17 overtalsituaties werden er maar 6 verzilverd.

Door deze overwinning staat de Linge/PCG stevig op de 2de plaats en blijft het in het spoort van koploper de Zeeuwse Kust Paladoc Bugpan apk. Volgende week speelt de ploeg een thuiswedstrijd in Gorinchem om 16:10 tegen de hekkensluiter Nayade Classic 1.

Doelpunten: Tjerk Noorduyn 4, Victor Visser en Martin Middelkoop beide 3, Rimmer Genee 2, Steven van den Brom en Mark van den Brom beide 1 download qxdm.