Waterpoloheren winnen in hectische derby

De waterpoloheren van SG de Linge/PCG hebben een mooie overwinning behaald in de derby tegen ZV de Meer uit Culemborg. In een hectische wedstrijd werd met 7 – 14 gewonnen 기드라 다운로드.

Vooraf was het al een mooi affiche: een derby tussen twee teams die om de bovenste plek willen strijden en bovendien wordt De Meer gecoacht door oud Linge/PCG coach William Achterberg Download Poetri Brossel. In een volgepakt zwembad in Culemborg ontstond een bijzondere wedstrijd.

De thuisploeg kwam goed uit de startblokken en kwam snel op een 2 – 0 voorsprong 시계태엽 오렌지. De Gorcums-Leerdamse combinatie kwam terug tot 2 – 2 en al snel werd een van de gevaarlijskte spelers van De Meer uitgesloten voor de rest van de wedstrijd Free download for Hancom Office 2018 educational institutions. In de tweede periode nam de ploeg onder leiding van Harrie van Wieren het heft in handen. Er werd als gedisciplineerd gespeeld en effectief omgegaan met de kansen die men kreeg atom. Ondertussen gebeurde er van alles. Zowel een speler van De Linge/PCG als nog een speler van De Meer kregen een ‘rode kaart’ en ook de coach van de thuisploeg moest het bad verlaten 아크로벳리더 10. Bij De Meer nam de frustratie tegenover de scheidsrechters toe en bezoekers profiteerde hier handig van. In de vierde periode was de wedstrijd gespeeld en liep De Linge/PCG zelfs uit tot een stand van 7 – 14 Download Game of Thrones Season 8 Episode 1.

Doelpuntenmakers: Victor Visser 5, Tjerk Noorduyn en Menno Cloostermans 3, Martin Middelkoop, Robbert van Gool en Nicky Advokaat 1.