Waterpoloheren winnen in doelpuntenfestijn

In Gorinchem heeft koploper De Linge/PCG in een doelpuntenfestijn (18 – 10) afgerekend met naaste concurrent Niemo. De koppositie van de Gorcums – Leerdamse combinatie is hiermee flink verstevigd Download the song of the ceremony.

De wedstrijd tussen deze twee titelkandidaten werd niet de thriller die op voorhand verwacht werd. Een mogelijke reden hiervoor was dat de sterspeler van Niemo ontbrak 한글과 컴퓨터 2010 무료. De Linge/PCG begon daarbij uitstekend aan de wedstrijd. De ploeg liet zien dat het over meer snelheid beschikt en kwam op een ruime 6 – 1 voorsprong 2017 Water Problem.

Het middendeel van de wedstrijd was van De Linge/PCG zijde ronduit matig. De verdediging oogde niet scherp en Niemo kon veel doelpunten maken door schoten uit de tweede lijn 기동전사 건담 디 오리진 다운로드. De thuisploeg bleef echter zelf ook scoren, dus echt spannend werd het niet. In de laatste periode was Niemo gebroken en kon De Linge/PCG nog aan het doelsaldo werken Download Game of Thrones Season 1 Episode 1. Opvallend was dat alle spelers van De Linge/PCG een aandeel hadden in de score. Zelfs keeper Sjoerd den Breejen pakte zijn doelpunt mee. Hij knalde de bal direct op doel toen de keeper van Niemo nog niet goed op zijn positie lag Chimes.

Volgende week speelt De Linge/PCG weer in Gorinchem, om 16:00 tegen ZPC Rotterdam.

Doelpuntenmakers: Mark van den Brom 3, Rimmer Genee 2, Victor Visser 2, Robbert van Gool 2, Tjerk Noorduyn 2, Chiel den Otter 2, Timon den Breejen 1, Sjoerd Breejen, Nicky Advokaat 1, Martin Middelkoop 1 en Menno Cloostermans 1 팝아트 폰트.