Waterpoloheren verslaan koploper

Met een overwinning op koploper De Zeeuwse Kust hebben de waterpolomannen van SG de Linge/PCG de strijd om het kampioenschap bloedspannend gemaakt 5th Person. In een volgepakt Berenschot in Leerdam ontstond een spannende wedstrijd, waarin De Linge/PCG terecht met 9 – 8 zegevierde.

 De spanning voor de wedstrijd was groot 굿와이프 시즌1 다운로드. Beide teams wonnen al hun wedstrijden en speelden één keer gelijk. Het onderlinge duel in Vlissingen werd  met 8 – 4 gewonnen door de Zeeuwen. De Gorcums – Leerdamse combinatie moest daarom winnen om een kans te behouden op het kampioenschap Download SAP GUI 7.4. Met een ruime overwinning zouden ze op basis van onderling resultaat de koppositie over nemen.

In het water golfde het spel op en neer. De beste kansen waren voor de thuisploeg, maar dit kwam in de openingsfase niet tot uiting op het scorebord Download The Droid Perfect World. De Zeeuwse Kust was zeer effectief en De Linge/PCG liet zich een aantal keer verrassen in contra aanvallen. Verdedigend had de Zeeuwse Kust veel aandacht voor Linge/PCG topscoorder Tjerk Noorduyn, waardoor de linkshandige schutters Menno Cloostermans en Victor Visser meer ruimte kregen Alice in Wonderland. Zij bogen vanaf de derde periode een 4 – 6 achterstand om tot een 9 – 6 voorsprong.

In de slotfase hinkte de thuisploeg op twee gedachten; de overwinning veilig stellen of gaan voor een ruime overwinning 뽀로로와 노래해요 3기 다운로드. Mede dankzij deze onzekerheid kwam De Zeeuwse Kust terug tot 9 – 8 en hadden zij in de slotseconden zelfs nog kans op de gelijkmaker.

Dankzij deze overwinning staat De Linge/PCG in verliespunten op gelijke hoogte met De Zeeuwse Kust 윈도우10 기본 폰트. Doordat de Gorcums – Leerdamse combinatie een wedstrijd meer heeft gespeeld, zijn zij in ieder geval voorlopig koploper.

Doelpunten: Menno Cloostermans 5, Victor Visser 2, Chiel den Otter en Tjerk Noorduyn beide 1 사운드포지 12.

Periodestanden: 2 – 2 / 1 – 1 / 4 – 3 / 2 – 2