Waterpoloheren verliezen wedstrijd in eerste minuten

Het treffen met de Bodegraafse titelkandidaat BZ&PC zou een mooie test zijn voor de promovendus. In het Gorcumse Caribabad begon de Linge/PCG echter niet scherp 워너원 켜줘. BZ&PC was uiterst effectief en strafte alle foutjes af. Vanaf de tweede periode vocht de Gorcums – Leerdamse zich terug in de wedstrijd, maar dichtbij kwamen ze niet, de wedstrijd eindige in 5 – 9 camera.

Binnen twee minuten keek de thuisploeg al tegen een 0 – 3 achterstand aan. Een reden voor coaches Visser en Gerdes om een vroege time-out aan te vragen Cheat omatic. Deze leek de Gorcums – Leerdamse combinatie wel wakker te schudden, want daarna voltrok zich een gelijkopgaande wedstrijd.

Beide teams speelde een zone verdediging, maar vooral de Linge/PCG had moeite om hier door heen te spelen Download long-term programs. Het lukte niet om de midvoor te bereiken, waardoor er maar weinig overtalsituaties gecreeërd werden.

De doelpunten van de thuisploeg werden dan ook vooral uit de tweede lijn gemaakt, met Victor Visser al uitblinker met drie doelpunten 제트부스터.

Volgende week speelt De Linge/PCG om 16:15 in Oosterhout tegen het lager geklasseerde Warande

Doelpuntenmakers: Victor Visser 3, Rimmer Genee en Tjerk Noorduyn beide 1 Download virtual instruments.