Waterpoloheren tonen veerkracht

De waterpoloërs van De Linge/PCG hebben goede zaken gedaan in Nieuwerk ad IJssel door af te rekenen met het ervaren Niemo (8 – 12). De overwinning was vooral te danken aan een sterke laatste periode Download drbd.

Niemo is een team met veel ervaren spelers, waaronder de voormalige topscorer van de Nederlandse Eredivisie. Binnen 17 seconden had deze speler al een strafworp versierd en verzilverd 시빌워 자막. Na deze matige start, nam de Gorcums-Leerdamse combinatie het heft wel in handen. Hierbij lukte het echter niet om op een ruime voorsprong te komen. 

De gastheren roken hun kans en kwamen in de derde periode zelfs op een 8-7 voorsprong Download Hancom Office 2010 Crack. Coaches Visser en Gerdes spoorde in de laatste rust periode hun ploeg aan het hoofd koel te houden en niet mee te gaan in het harde spel van Niemo. Deze boodschap kwam goed aan Download sky edu laptop. Het tempo werd opgeschroefd en al snel knalde Victor Visser de bal twee keer achter elkaar snoeihard in de verre hoek. Met de Linge/PCG weer aan de leiding en een Niemo waar de scherpte ondertussen wel af was, liep de score nog op tot 8 – 12 Will's Hero.

Doelpunten: Tjerk Noorduyn 4, Victor Visser 3, Chiel den Otter 2, Menno Cloostermans 2 en Martin Middelkoop 1.