Waterpoloheren pakken punt in lastige uitwedstrijd

In Hoofddorp is het de Gorumcs – Leerdamse combinatie ploeg niet gelukt te winnen van ZPCH. Na een rommelige wedstrijd, leek de Linge/PCG met lege handen naar huis te gaan, maar 2 seconden voor tijd scoorde Timon den Breejen de 11 – 11 uit een overtalsituatie Peer or.
In de beginfase leek het totaal geen spannende wedstrijd te worden. De Linge/PCG begon scherp en verzilverde elke kans. Na een 1 – 4 voorsprong, vocht ZPCH zich terug in de wedstrijd en ontstond een gelijkopgaande strijd Crimes of Grindelwald with mysterious animals. Een strijd die werd gekenmerkt door rommelig waterpolo en veel uitsluitingen (vooral aan zijde van de Linge/PCG). De vele ondertalsituaties zorgde echter niet voor veel tegendoelpunten 세컨드 라이프.
Richting het eind van de wedstrijd leek de wedstrijd in het voordeel van de thuisploeg beslist te worden. Ze kwamen terug tot een 10 – 10 stand en 30 seconden voor het eind zelfs op voorsprong, doordat een Hoofddorper de bal van grote afstand in de kruising knalde 새로운 2. Met nog een aanval te spelen gaf de Gorcums – Leerdamse combinatie zich niet gewonnen. Al snel pakte een speler van ZPCH een tijdstraf van 20 seconden Download Minecraft 0.11.0 apk. Na een time-out van coach Van Wieren, speelde de Linge/PCG de overtalsituatie goed uit. Hierdoor kon Timon den Breejen van dichtbij de 11 – 11 binnen tikken oasis.
Volgende week speelt de Linge/PCG weer een thuiswedstrijd, om 14:45 in Berenschot te Leerdam tegen Sassenheim.
Doelpuntenmakers: Victor Visser 3, Tjerk Noorduyn 2, Martin van Middelkoop 2, Chiel den Otter, Timon den Breejen, Rimmer Genee en Nicky Advokaat allen 1