Waterpoloheren pakken koppositie terug

Door een eenvoudige overwinning te boeken op ZV Westland (11 – 3), pakt De Linge/PCG de koppositie in de 3e klasse A terug. In het Gorinchemse Caribabad speelde de thuisploeg een scherpe wedstrijd, waardoor de overwinning nooit in gevaar kwam Download Winix.

In de eerste periode was het krachtverschil meteen duidelijk. De verdediging van de Linge/PCG zat, onder aanvoering van keeper Sjoerd den Breejen, erg sterk in elkaar 개인정보보호교육 동영상 다운로드. Waar Westland moeite had om kansen te creëren, waren er aan de andere zijde mogelijkheden genoeg. Gestaag liep de thuisploeg uit naar een 9 – 1 voorsprong Download windows xp service pack 3. Klein smetje op de wedstrijd was, dat het in de laatste periode niet lukte om een monsterscore neer te zetten. De wedstrijd eindigde in een 11 – 3 overwinning flash player 영상 다운로드. Volgende week speelt de Linge/PCG in Woerden tegen het laaggeklasserde ZPC Woerden.

Doelpuntenmakers: Victor Visser 4, Tjerk Noorduyn en Chiel den Otter beide 2, Rimmer Genee, Mark van den Brom en Menno Cloostermans allen 1 윤고딕 360.