Waterpoloheren nemen punten mee uit Amsterdam

Met een incomplete selectie heeft De Linge/PCG zijn beste wedstrijd van het seizoen neergezet in Amstersdam. Een ijzersterke zone verdediging en een fantastisch keepende Sjoerd den Breejen lagen aan de basis van de 2 – 7 overwinning op studentenclub JAWS 고객관리프로그램 다운로드.

Vanwege twee afmeldingen had de toch al krappe selectie van De Linge/PCG afgelopen zaterdag behoorlijke personele problemen. Op het laatste moment werd ‘good old’ Marcel den Breejen (55 jaar) van stal gehaald don't starve 다운로드. Als enige overgebleven van de succesvolle PCG-generatie uit de jaren 90, traint Marcel nog altijd twee keer per week mee met de selectie. Zijn opdracht voor deze wedstrijd: af en toe een paar minuutjes spelen, zodat midvoor Tjerk Noorduyn uit kan rusten 사이버 포뮬러.

Tegen JAWS ontstond een interessant duel. Er mocht stevig worden gespeeld en beide teams zaten defensief sterk in elkaar. De Gorcums – Leerdamse combinatie bleek echter meer schotkracht te hebben 1khz 음원 다운로드. Halverwege ging De Linge/PCG met 1 – 4 aan de leiding. Het doel van Sjoerd den Breejen was hierbij een onneembare vestiging voor de Amsterdammers.

Vanaf halverwege de derde periode kon De Linge/PCG af en toe temporiseren, en speelden ze de wedstrijd volwassen uit (eindstand 2 – 7) 모비스온 다운로드.

Volgende week speelt De Linge/PCG in Het Berenschot te Leerdam tegen het als 3e geklasseerde De Zeeuwse Kust. Een traditioneel lastige tegenstander Download the gradient.

Doelpuntenmakers: Tjerk Noorduyn 2, Timon den Breejen, Nicky Advokaat, Menno Cloostermans, Victor Visser en Chiel den Otter allen 1.