Waterpoloheren lijden nipte nederlaag

In Deurne lukte het de heren van De Linge/PCG net niet om een resultaat te boeken tegen het plaatselijke DZT’62. In een wedstrijd die tot het allerlaatste moment spannend was, was de thuisploeg met 12 – 11 te sterk Gostop game.

DZT’62 is al enkele jaren één van de sterkere teams in de 2e klasse. Deze wedstrijd was voor De Linge/PCG daarom een mooie krachtmeting. In het water was er echter weinig kwaliteit verschil, waardoor er een hele spannende wedstrijd ontstond Download The Weekly Idol Big Bang. Lang had DZT’62 het initiatief en een kleine voorsprong.

In de derde periode nam De Linge/PCG echter brutaal de leiding in de wedstrijd. Er volgde echter een hectische fase en het lukte de Gorcums – Leerdamse combinatie daarin niet om deze voorsprong vast te houden Steam Dictionary. Het ontbrak daar bij De Linge/PCG ook aan het nodige ‘geluk’. Bij een 11 – 10 stand dacht Victor Visser de gelijkmaker te maken, maar de arbitrage beoordeelde deze bal op de paal pou donberg. In de tegenaanval scoorde de thuisploeg de beslissende 12 – 10. In de laatste minuut kwam De Linge/PCG nog wel terug tot 12 – 11, maar DZT’62 hield het hoofd koel en speelde de wedstrijd rustig uit Win7 iso file.

Volgende week speelt de Linge/PCG om 13:30 in het Leerdamse Berenschot tegen Oceanus.

Doelpuntenmakers: Victor Visser 4, Rimmer Genee 2, Martin Middelkoop, Nicky Advokaat, Timon den Breejen, Tjerk Noorduyn en Menno Cloostermans allen 1 Download the extraterritorial rights.