Waterpoloheren kunnen net niet stunten

In Leerdam is het De Linge/PCG net niet gelukt te stunten tegen de ongeslagen koploper ZV Haerlem. Pas in de allerlaatste minuten gaf de ploeg zich gewonnen (9 – 11) download mac os el capitan.

De wedstrijd begon op een heel hoog tempo waarbij het spel op en neer golfde. Waar Zv Haerlem vooral sterk was uit contra aanvallen, maakte de Gorcums – Leerdamse combinatie een aantal prachtige midvoordoelpunten Computer wallpapers high definition. Zo draaide Tjerk Noorduyn twee maal magistraal weg bij zijn tegenstander, om vervolgens te scoren.

Gedurende de wedstrijd werd er steeds iets steviger gespeeld en De Linge/PCG had moeite om onder de zware pressing van de bezoekers uit te komen 레고마인드스톰 ev3 다운로드. De Linge/PCG leidde hierdoor meerdere malen slordig balverlies, waar Zv Haerlem dankbaar van profiteerde.

De laatste periode ving aan met een verdienstelijke 9 – 9 op het scorebord 니코니코 동화 동영상. Het lukte de thuisploeg bijna niet meer om een vuist te maken in de aanval. Keeper Sjoerd den Breejen hield De Linge/PCG met een aantal goede saves in wedstrijd Download the JavaScript pdf file. Eén minuut voor tijd leek het verzet defintief gebroken, toen Zv Haerlem op een 8 – 10 voorsprong kwam. Uit een overtal situatie knalde Tjerk Noorduyn nog wel de aansluitingstreffer binnen Nero BurningRom 7. Met nog 25 seconden te spelen, probeerde De Linge/PCG nog iets te forceren, maar dit leidde er enkel toe dat de Haarlemmers de 9 – 11 binnen konden schieten Download Intel TurboBoost 2.0.

Volgende week speelt De Linge/PCG om 18:15 in Leiden tegen het plaatselijke LZ 1886.

Doelpuntenmakes: Tjerk Noorduyn 3, Victor Visser 2, Rimmer Genee, Lennart van Wieren, Menno Cloostermans, Nicky Advokaat allen 1 mp4 코덱 다운로드.