Waterpoloheren komen goed uit winterstop

De winterstop van ruim een maand hebben de waterpoloheren van de Linge/PCG goed verteerd. Met een overtuigende 6 – 12 overwinning werd in Eindhoven afgerekend met de koploper Nayade Classic Download Gangsan-ae.

In het Studentensportcentrum van de Technische Universiteit Eindhoven was de Gorcums-Leerdamse combinatie onderleiding van coach Harrie van Wieren duidelijk fitter en scherper dan de thuisploeg Double 2 Asian server. De Eindhovense (ex) studentenclub kwam nog wel op voorsprong, maar een mooi afstandschot van Robbert van Gool stelde al snel orde op zaken. In de eerste periode pakte de Linge/PCG een voorsprong en gaven deze niet meer weg 휴먼태가람체. In de tweede periode, vooral door 3 treffers van Tjerk Noorduyn, kwamen de bezoekers op een comfortabele voorsprong. Gaande de wedstrijd vorderde werd duidelijk dat de Linge/PCG fitter was en kon Nayade Classic het tempo niet meer bij benen 삼성 서비스센터. Via een mooie 6 – 12 overwinning kan de Gorcums-Leerdamse combi ploeg met vertrouwen de tweede helft van het seizoen tegemoet gaan.

Doelpuntenmakers: Tjerk Noorduyn 6, Timon den Breejen en Nicky Advokaat beide 2, Victor Visser en Robbert van Gool beide 1 exerd 다운로드.