Waterpoloheren doen zichzelf te kort

In het verre Oosten (Zutphen) konden de waterpoloërs van de Linge/PCG de goede lijn van dit seizoen helaas niet voortzetten. Lang leken de bezoekers af te stevenen op een winstpartij, maar in de slot seconden maakte de IJsselmeeuwen de gelijkmaker (8 – 8) yum repository 다운로드.
De gehele wedstrijd waren beide ploegen aan elkaar gewaagd, maar constant had de Gorcums – Leerdamse combinatie de leiding. De ploeg verzuimde afstand te nemen en dit hadden ze vooral aan zichzelf te wijten Download fpwin gr. Er werden weinig snelle contra aanvallen gespeeld, de overtalsituaties liepen niet goed en in de verdediging ontbrak het aan ‘killer instict’.
De laatste periode begon de Linge/PCG met een 5 – 7 voorsprong 주먹이 운다. Het Zutphense IJsselmeeuwen kwam echter snel langs zij (7 – 7). Toen Tjerk Noorduyn één van de weinige overtalsituaties verzilverde, leek het alsnog een overwinning te worden 그누보드 파일 다운로드. In de laatste 10 seconden ontstond een hectische situatie voor het doel van de bezoekers. Na een mooie redding werd keeper Jochem van Wieren aangevallen door een speler van de IJsselmeeuwen 중국어 자판. Waar de scheidsrechters doorgaans voor een overtreding fluiten, lieten ze doorspelen. Van Wieren verloor de bal en de IJsselmeeuwen scoorde met 1 seconden op de klok, de gelijkmaker 심플한 ppt 템플릿.

Volgende week speelt de Linge/PCG de lastige uitwedstrijd tegen studentenclub Nayade.
Doelpuntenmakers: Tjerk Noorduyn 3, Chiel den Otter 2, Menno Cloostermans, Timon den Breejen en Nicky Advokaat allen 1 adobe flash player 17.