Waterpoloheren doen uitstekende zaken

De mannen van SG de Linge/PCG hebben afgelopen zaterdag uitstekende zaken gedaan in de titelstrijd. Koploper de Zeeuwse Kust liet punten liggen en zelf maakte de Gorcums-Leerdamse combinatie geen fout Chef of The Elysee Palace. In Wageningen werd de lastige uitwedstrijd tegen de Rijn met 7 – 12 gewonnen. 

De wedstrijd verliep een stuk moeilijker dan de uitslag doet vermoeden arcgis 무료. In de eerste periode pakten de bezoekers een voorsprong van twee doelpunten, maar pas in de slotfase werd de wedstrijd definitief beslist. Opvallend was dat bijna alle veldspelers een aandeel hadden in de score Download kmplayer integrated codec.

Naar aanloop van de topper tegen de Zeeuwse Kust (zaterdag 13 februari) heeft de Linge/PCG nog een lastige horde te nemen. Volgende week spelen ze een uitwedstrijd in Rosmalen tegen De Treffers 포비든 킹덤.

Doelpuntenmakers: Tjerk Noorduyn, Menno Cloostermans en Steven van de Brom allen 2, Rimmer Genee, Martin Middelkoop, Victor visser, Chiel den otter, Nicky Advokaat en Robbert van Gool allen 1