Waterpoloheren beginnen competitie met een zege

In een onnodig spannend duel is SG de Linge/PCG de competitie begonnen met een zege op De Treffers uit Rosmalen. In het Gorinchemse Caribabad werd met 9 – 6 gewonnen 웹폴더.

De ploeg van coaches Visser en Gerdes begon niet scherp aan de wedstrijd en aanvankelijk nam De Treffers het initiatief. Na een 0 – 2 achterstand begon het pas te lopen bij de Gorinchems – Leerdamse combinatie Market Play3. De gevaarlijskte speler van De Treffers werd met een zone verdediging onschadelijk gemaakt, maar in de aanval  miste de thuisploeg een legio aan kansen Download the IMstar Theater edition. De wedstrijd bleef hierdoor lang spannend, en pas in de laatste periode nam de thuisploeg een comfortabele afstand door doelpunten van Steven van den Brom en Tjerk Noorduyn Download the imagenet dataset.

Volgende week speelt SG de Linge/PCG een lastige uitwedstrijd in Vlissingen tegen De Zeeuwse Kust.

Doelpuntenmakers: Tjerk Noorduyn en Steven van den Brom 3, Menno Cloostermans, Victor Visser en Rimmer Genee allen 1 Cinenet.

De dames van SG de Linge/PCG hadden lang zicht op punt, maar verloren in de slotfase van Alkemade uit Roelofarendsveen met 8 – 9.