Waterpoloërs verliezen in ‘derby’

De waterpoloërs van de Linge/PCG hebben in Alblasserdam geen resultaat kunnen boeken tegen het lager geklasseerde Wiekslag. Na vier spannende perioden, sloeg de Wiekslag in de slotfase zijn slag (13 -11) Download the Pokémon Alpha Sapphire Romfile.

Het begin van de thuisploeg was flitsend. In de eerste aanvallen wist de Wiekslag door de verdediging van de Linge/PCG te breken (2 – 0) 한게임 테일즈 런너. Hiermee was de Gorcums – Leerdamse combinatie wakker geschudt. Via Victor Visser en Rimmer Genee maakte al snel de aansluitingstreffer en gelijkmaker 중급회계.

Lang ging de Wiekslag met een kleine voorsprong aan de leiding. Maar met een sterke derde periode kwam de Linge/PCG voor het eerst op voorsprong astm 규격 다운로드. Onder andere via twee sterke overtalsituaties leek de wedstrijd te kantelen (7 – 9). De Wiekslag bleef echter in het spoor en de laatste periode werd begonnen met een 10 – 10 tussenstand 윈도우 오피스.

De Linge/PCG ging in de laatste periode teveel mee in het fysieke spel van de Wiekslag. Hierdoor lukte het niet om kansen te creëren. De Wiekslag had meer kracht over en kon de wedstrijd beslissen op 13 – 11 Download The Land of The Wind.

Volgende week speelt De Linge/PCG om 13:15 in het Gorinchemse Caribabad tegen titelkandidaat BZ&PC Bodegraven.

Doelpuntenmakers: Victor Visser 6, Martin Middelkoop 2, Rimmer Genee, Timon den Breejen en Nicky Advokaat allen 1 nvidia high definition audio 드라이버 다운로드.