Waterpoloërs tonen weer veerkracht

Afgelopen zaterdag heeft de heren waterpoloploeg van de Linge/PCG weer veerkracht getoond. In Rosmalen werd tegen De Treffers een ruime achterstand omgebogen tot een 9-11 overwinning Download Wolf Legend.

De Linge/PCG begon ronduit slecht aan de wedstrijd en keek al snel tegen een 4-0 achterstand aan. Zoals vaker dit seizoen heeft de ploeg enorm veel veerkracht 블레이드 앤 소울 bgm 다운로드. Gestaag kantelde de wedstrijd en in de derde periode namen de bezoekers de leiding. In de slotfase kwam De Treffers nog dichtbij een gelijkspel, maar met een mooie backhand van Menno Cloostermans werd de wedstrijd enkele seconden voor het einde beslist 이투스 강좌.

Met deze overwinning kan De Linge/PCG zich opmaken voor de topper tegen koploper De Zeeuwse Kust, zaterdag 13 februari om 16:40 in Leerdam. Met een overwinning kan de Gorcums-Leerdamse combinatie de koppositie overnemen 9th stage of politics.

Doelpuntenmakers: Rimmer Genee, Steven van den Brom, Martin Middelkoop en Menno Cloostermans allen 2, Victor Visser, Tjerk Noorduyn en Robbert van Gool allen 1 charactermms.