Waterpoloërs nemen punten mee uit Hilversum

In Hilversum hebben de waterpoloheren van De Ling/PCG gewonnen van het plaatselijke De Robben. Zonder groots te spelen is er een 6 – 10 overwinning geboekt Download the Samsung upgrade.

De Robben was één van de beste waterpoloclubs van Nederland, maar is inmiddels dus afgezakt naar de landelijke 2e klasse, waar de ploeg net boven de degradatie streep staat Download Inifei Wizard. Op papier moest het dus een makkelijke avond worden voor de Gorcums – Leerdamse combinatie. De eerste periode was de thuisploeg echter de bovenliggende partij 리눅스 와인 다운로드. De Robben heeft twee sterke midvoors, welke voor veel gevaar zorgde en een 3 – 2 voorsprong.

In de tweede en derde periode gooide De Linge/PCG er een schepje bovenop 모자이크 다운로드. Met name op snelheid en conditie konden de Hilversummers het niet bij houden. In de laatste periode verslapte De Linge/PCG een beetje, waardoor De Robben terug kon komen tot 6 – 10 Download the skimpupophoto.

Volgende week speelt De Linge/PCG thuis tegen het één plaats hoger geklasseerde DZT’62.

Doelpuntenmakers: Victor Visser 3, Rimmer Genee, Menno Cloostermans en Nicky Advokaat allen 2, Timon den Breejen 1 완다와 거상.