Waterpolodames beginnen competitie met winst

De waterpolodames van SG De Linge/PCG hebben afgelopen zaterdag hun eerste wedstrijdpunten binnengesleept door te winnen van De Kempvis 2 uit Spijkenisse ahk. Driekwart van de wedstrijd werd er tegen een achterstand aangekeken, maar in het laatste kwart vielen alle puzzelstukken op hun plek en kon de achterstand omgezet worden naar een 3-7 voorsprong 프리미어 무료.

De eerste wedstrijd van het seizoen is altijd aftasten met wat voor tegenstander je te maken hebt. De Linge/ PCG speelde voorzichtig waardoor er geen echte kansen kwamen Download The Nyanko War Bug. De tegenstander had ongeveer dezelfde aanpak, waardoor het aantal schotkansen minimaal was. Merle Renfurm werkte de opgelopen 1-0 achterstand weg met een schot vanaf de middenlijn in de laatste seconde van de eerste periode jsp word.

In de tweede periode maakten de vijftienjarige Laura van den Brom en Sybrina Lauritsen hun debuut in het eerste team van de Leerdams/Gorinchemse combinatie Download the visual studio community. Samen met de rest van het team zorgden zij ervoor dat De Kempvis maar één keer tot scoren kwam. Daarna zat de wedstrijd eigenlijk tot het eind van de derde periode in een sleur van weinig echte aanvallen en duels en stond er een 3-2 achterstand op het bord stond Download the recording app. In de vierde periode kreeg De Linge/PCG vleugels en kon iedere aanval omzetten in een doelpunt. De achterstand werd met vijf doelpunten in ene omgezet naar een ruime voorsprong waarmee de eindstand 7-3 werd 그을린 사랑 다운로드.

Zaterdag 4 oktober spelen de dames weer verder. Dan komt ZVVS 3 uit Vlaardingen naar zwembad Berenschot in Leerdam

Doelpunten: Merle Renfurm (3), Sylvia de Groot (2), Lieke van ’t Hart, Sandra Beumken