Vacature Secretaris

Beste mensen,

zoals ik reeds eerder heb aangekondigd stop ik als secretaris van PCG. Dat betekent dan ook meteen dat er momenteel een vacature is voor deze mooie functie Callboy.

Als secretaris van PCG zorg je vooral dat alles bestuurstechnisch goed loopt. Sportief worden alle zaken geregeld door de zwem, polo en trimcommissie 이미지 클릭. Als PCG secretaris verzorg je de bestuursvergaderingen (agenda, uitnodigingen en notulen). Als PCG secretaris ben je het eerste aanspreekpunt voor de gemeente, het Caribabad en de zwembond cq regio 오피스 2019 볼륨.

Hoeveel tijd hierin gaat zitten bepaal je zelf; in rustige tijden is het gemiddeld minder dan een uur per week en in de aanloop naar een Algemene Leden Vergadering loopt dat op 2 avonden (in totaal) 첨밀밀 자막. Maar als actief bestuurder is er nog genoeg te doen en als gezegd; hoeveel tijd er in gaat zitten heb je zelf in de hand.

De club heeft wel een secretaris nodig 짱구 브금! En iedereen kan zich aanmelden. Voor het vervullen van deze functie is de instemming nodig van de ALV en die is op Donderdag 23 april. Wij zouden het heel fijn vinden als U zich aanmeldt 꽃파당 다운로드!

Mochten er nog vragen zijn aarzel dan niet en stel ze. Dat kan in eerste instantie het beste per e-mail (ik zit heel veel in het buitenland). Gebruik hiervoor het e-mail adres info@pcg-gorinchem.nl 체크 표시. Ik neem dan natuurlijk contact op. Ook als U een geschikte kandidaat kent aarzel dan niet en laat het ons weten; wij zullen dan de persoon in kwestie benaderen 점박이 한반도의 공룡2.

met vriendelijke groet
Ron Gerdes
Scheidend secretaris