Thuisoverwinning waterpoloheren

In Leerdam heeft de Linge/PCG eenvoudig gewonnen van het laaggeklasseerde Alkemade (11 – 6). Ondanks dat de echte scherpte ontbrak, kwam de Gorcums – Leerdamse combinatie nooit in de problemen Fall music.

De start van de wedstrijd kon niet beter. In de eerste aanval speelde Menno Cloostermans zijn directe tegenstander uit en schoot de bal in de verre hoek 무지완 마켓. Het krachtverschil tussen beide teams was het vervolg van de wedstrijd groot. De Linge/PCG maakte het zichzelf echter niet makkelijk, mooie momenten werden afgewisseld met slordigheden 윈도우 7 64비트 iso. Hierdoor kwam Alkemade nog terug tot 9 – 6 tussenstand aan het eind van de derde periode. In de laatste periode speelde de ploeg van coaches Visser & Gerdes de wedstrijd volwassen uit en bepaalde de eindstand op 11 – 6 파이어폭스 웹브라우저.

Hiermee behoudt de Linge/PCG de 1ste plaats in de 3e Klasse A. Deze 1ste plek wordt overigens wel gedeeld met de tegenstander van volgende week, de Kempvis Unlimited download of on-disk 30 days. Om 20:45 wordt in Spijkenisse bepaald welke ploeg zich mag kronen tot ‘’winterkampioen’’.

Doelpuntenmakers: Menno Cloostermans 4, Nicky Advokaat en Chiel den Otter 2, Robbert van Gool, Tjerk Noorduyn, Timon den Breejen allen 1 Download snagit for free.