Sterke seizoensouverture waterpoloheren

In de eerste competitiewedstrijd heeft De Linge/PCG in het Gorcumse Caribabad met 11 – 9 gewonnen van mede promovendus Jaws uit Amsterdam Download mastercam x9. Hiermee is de eerste stap gezet in de richting van lijfsbehoud, wat de doelstelling is voor de Gorcums – Leerdamse combinatie.

Het begin van de thuisploeg was perfect Download the school vpn. Binnen enkele minuten was er een 3-0 voorsprong. De Amsterdamse studentenploeg kwam echter langzaam terug in de wedstrijd en nam in de 4de periode zelfs de voorsprong 장기 게임 무료.

De wedstrijd kantelde echter weer in het voordeel van De Linge/PCG, mede door een blunder van de coach van Jaws. Deze gooide een tweede bal in het water, waardoor de Gorcums – Leerdamse combinatie een strafworp kreeg Download Overwatch Amed Hack. Tjerk Noorduyn verzilverde deze en zette daarmee zijn ploeg weer op voorsprong. In de laatste minuten kwam de overwinning niet meer in gevaar.

Doelpuntenmakers: Tjerk Noorduyn 4, Victor Visser 3, Menno Cloostermans 2, Timon den Breejen en Chiel den Otter beide 1 vue 파일 다운로드.