Sterke overwinning waterpoloheren

In Eindhoven boekte de waterpoloheren van SG de Linge/PCG een overtuigende overwinning op de studentenclub Nayade (5 – 11). Op de ranglijst volgde Nayade maar op 1 punt achterstand download mlb2k. De wedstrijd verliep gemakkelijker dan de heren vooraf hadden gedacht.

In de openingsfase ging het spel tussen beide ploegen in een hoog tempo heen en weer 강남스타일 다운로드. Belangrijk verschil was dat in tegenstelling tot de thuisploeg, de Linge/PCG wel tot score kwam. Toen er eenmaal een 0 – 5 tussenstand genoteerd werd, leek Nayade het ook op te geven Download the memory room. In de contra aanvallen waren de bezoekers effectief, maar de uitslag had groter kunnen zijn als overtalsituaties beter benut werden. In de 4de periode liet de Linge/PCG de teugels vieren, waardoor Nayade de uitslag nog enigzins dragelijk kon maken 삼성전자 서비스.
Doelpuntenmakers: Tjerk Noorduyn 3, Timon den Breejen 2, Mark van den Brom 2, Nicky Advokaat 1, Steven van den Brom 1, Victor Visser 1 en Pepijn van Heumen 1 Download the memory room.