Sterk Linge/PCG wint topper

Met een ijzersterk optreden in Veldhoven hebben de Gorcums – Leerdamse waterpoloers een 6 – 9 overwinning behaald op Njord, de nummer 3 van de ranglijst Download on-demand. Hiermee blijft de Linge/PCG in de race om het kampioenschap.

De wedstrijd tussen de nummer twee en drie van de 3e klasse D was niet alleen op papier een mooi affiche 북방전설 다운로드. In het water ontstond een mooie strijd waarin Njord in het eerste deel van de wedstrijd het beste spel liet zien. De Linge/PCG heeft zich echter ontwikkeld tot een veerkrachtige ploeg en met de nodige vechtlust bleven ze in het spoor van de thuisploeg 에이핑크 1도없어 mp3. In de derde periode kwamen de bezoekers langszij en in de vierde periode gingen ze erover heen. Een prachtige backhand van Menno Cloostermans luidde het slotoffensief van de Linge/PCG in 워크래프트 1. Hierop volgend werd Njord kapot gespeeld in snelle tegenaanvallen en werd de wedstrijd rustig uitgespeeld.

Overigens werd de Gorcums – Leerdamse combinatie gecoached door stand-in Harrie van Wieren en de geschorste Rimmer Genee Routing. Oscar Visser en Quint Gerdes speelde met ZPB Barendrecht hun eigen topper in de Waterpolo Eredivisie. Het Utrechtse UZSC werd met 10 – 8 verslagen, waardoor ZPB Barendrecht de koploper is in de Eredivisie 스카다.

Doelpuntenmakers: Tjerk Noorduyn 3, Menno Cloostermans 2, Chiel den Otter 2, Steven van den Brom 1 en Victor Visser 1.