Spannend slot waterpolocompetitie nadert

Tegen hekkensluiter ZPC Woerden maakten de waterpoloheren van de Linge/PCG geen fout. Na een stroef begin werd uiteindelijk een makkelijke overwinning behaald (14 – 5) 닌텐도 스위치 커펌. Hiermee heeft De Linge/PCG in eigen huis nog steeds al haar wedstrijden gewonnen.

Mede koploper de Kempvis had dit weekend een lastige wedstrijd download ubuntu linux. Tegen het als 3de geklasseerde Niemo werd echter een 12 – 14 overwinning behaald. Hierdoor loopt de spanning in de race om het kampioenschap op. Zowel De Linge/PCG als De Kempvis spelen op papier nog een relatief eenvoudige wedstrijd, voordat zij zich opmaken voor de onderlinge confrontatie Windows 10 esd. Doordat De Linge/PCG en De Kempvis een gelijk punten aantal hebben, staat nu al vast dat de kampioen bepaald wordt in de laatste wedstrijd van het seizoen, op 8 april om 21:30 in het Gorinchemse Caribabad Download labbit.

Eerst moet De Linge/PCG de punten halen in Roelofarendsveen tegen het laag geklasseerde Alkemade. Dit is zeker geen formaliteit gezien de resultaten van de Gorcums – Leerdamse combinatie in uitwedstrijden Access.

Doelpuntenmakers: Victor Visser 5, Timon den Breejen 3, Martin Middelkoop 2, Chiel den Otter 1, Mark van den Brom 1, Menno Cloostermans 1 en Rimmer Genee 1,