Meet the Players: Victor Visser #11

MTP (Victor Visser #11)

De jongste van de familie Visser is naast een charmeur en een zakenman ook een kanon als het aankomt in doelpunten maken Download the upper house. De linkshandige counterspecialist laat wel eens een man passeren maar maakt deze schoonheidsfoutjes goed met meerdere doelpunten. We vroegen Victor het volgende:

 

 

 1. Vertel is wat over jezelf, hoe oud ben je, wat studeer je of wat voor werk doe je Download Hangul 2006 for Mac?

Ik ben Victor Visser, 22 jaar en ik studeer aan de IVA. Dit is een Automotive Business & Management opleiding in Driebergen 먼데이키즈 사랑 다운로드. Ik werk momenteel als verkoper bij De Waal Autogroep, dus mocht u nog een mooie Audi zoeken.

 

 1. Wat is het hoogtepunt van je persoonlijke waterpolocarrière 토탈리콜 1990?

Het hoogtepunt in mijn carrière is toch wel de kampioenswedstrijd tegen De Kempvis. We gingen de wedstrijd in als nummer 1 en zij als nummer 2 윤서체. Zeker niet 1 van onze beste wedstrijden, maar wat een sfeer! Heel het zwembad zat vol en het spel golfde heen en weer.

 

 1. De beste pre-game maaltijd is:

Pasta met kip 타 자몽.

 

 1. Heb je een voorbeeld speler of speelster in de waterpolo wereld?

Mijn voorbeeldspeler is Marton Vamos 쓰레기통. Hij is, net als ik, een linkshander met erg veel scorend vermogen en hij heeft gewoon een vette naam. Het is een Hongaarse top waterpoloër die het afgelopen seizoen met zijn team de Champions league heeft gewonnen 가맹점 다운로드.

 

 1. Beschrijf je zelf in 3 woorden?

Doelgericht, doorzetter en charmeur.

 

 1. Heb je naast waterpolo nog andere hobby’s of gewoontes die weinig mensen van je weten Naver font free? Zo ja wat?

Jazeker, ik wandel erg veel. Sommige teamgenoten weten dat wel, maar de meeste denk ik niet. Ik loop denk ik 3 tot 5 avonden in de week een uurtje 파밍 시뮬레이터. Ik kan daar echt van genieten, muziekje op en dan een lekker blokje om.

 

 1. Als je 1 dag met iemand zou mogen doorbrengen wie zou dit dat zijn? (mogen ook mensen zijn die niet meer leven) En waarom?

Adolf Hitler. Die man zou ik vragen kunnen blijven stellen. Het lijkt mij interessant om te horen hoe hij tot zulke bizarre en onbegrijpelijke gedachtes kan komen.

 

 1. Wat is je mooiste actie binnen een wedstrijd?

Vanaf positie 2 uit dreiging in de verre hoek scoren. Dit is mijn specialisme!

 

 1. Wat is je favoriete drankje?

Een lekkere koude Corona met een citroen/limoen erin. Ik krijg er meteen zin in.

 

 1. Heb je een bijnaam en zo ja welke?

ChiChi is mijn bijnaam. Dit heeft Tjerk ooit een Italiaanse coach horen schreeuwen bij een wedstrijd naar een linkshandige speler uit dat team. Sindsdien is dat ook mijn bijnaam geworden.

 

 1. Hoe bereid jij je altijd voor op de wedstrijd?

Oordopjes in en hardstyle op. Lekker mezelf oppeppen.

 

Redactie: Quint Gerdes & Merel van der Veen