Meet the Players : Tosca Kortleve #1

De oma van het team staat niet alleen bekend om haar leeftijd, maar ook als de fitste 자바 파일 여러개. Ondanks dat Tosca pas een aantal jaar waterpolo speelt, is dit niet van haar af te lezen en laat zij zien dat ze grote stappen blijft maken.De keepster die naast geen gaten in haar doel, ook geen gaten in haar agenda heeft vroegen wij het volgende:

 

1.Vertel is wat over jezelf, hoe oud ben je, wat studeer je of wat voor werk doe je Get hit and download the second class?
Ik ben 32 jaar, de oudste van Dames 1.
Ik woon samen met Jill (mijn dochter van 5) in Leerdam en ik neem haar ook regelmatig mee naar het zwembad Download the e-poly viewer. Ik werk bij Philadelphia met mensen met een beperking of een afstand tot de arbeidsmarkt. We zitten in het stadion van FC Utrecht. Hier doen we veel verschillende werkzaamheden Download the movie Igjam.

 

2. Wat is het hoogtepunt van je persoonlijke waterpolocarrière?
Mijn hoogte punt is toch wel het kampioenschap van afgelopen seizoen Download neighbors. Het 1e jaar als keeper in dames 1 , voor het 4e jaar de oorkonde mogen ontvangen voor minst gepasseerde keeper, dus dat was het jaartje wel msvcr120_clr0400.dll 다운로드!

 

3. Heb je een voorbeeldspeler of -speelster in de waterpolo wereld?
Ik heb niet echt een voorbeeldspeler, wel kijk ik altijd naar de keepers tijdens een wedstrijd, hoe doen ze het en welke manieren kan ik overnemen 문명4 모드. Ik ben altijd wel een beetje jaloers als er keepers tot zeker hun middel uit het water komen.

 

4. Wat is jouw taak in het team Download the flash player installation file?
Volgens mij moet ik mezelf een beetje als oma gedragen. Of was het nu juist dat ik alcohol moest drinken en een beetje gek doen. Ik heb eigenlijk geen idee 사무라이 쇼다운 5 스페셜.
In het water wordt wel verwacht dat ik alle ballen tegen hou en ik moet ook nog de verdediging aansturen. Best wel een drukke taak dus

 

5 멜로망스 선물 mp3 다운로드. Heb je naast waterpolo nog andere hobby’s of gewoontes die weinig mensen van je weten? Zo ja, wat?
Ik zit zelden stil. Naast de waterpolo sport ik nog, maar ik denk dat niet iedereen van mij weet dat ik zelf klus. Ik moet nog het 1 en ander in mijn huis opknappen en dit doe ik vooral veel zelf. Ik kan nu al uitkijken naar een weekend waar ik nog niet veel afspraken heb staan, om eindelijk het laatste stukje muur in de woonkamer te stucen, want dan kan ik ook een nieuwe bank kopen 😀
Maar mijn agenda staat best vol, dus is het al snel een maand later voor ik weer iets kan oppakken.

 

6. Wat is je allergrootste dieptepunt in je waterpolo “carrière” ?
Mijn start als speler in het veld. Dat lag me niet zo, ik wist niet goed waar ik moest liggen en was ook niet heel handig daarin,  toch heb ik dit enkele jaren volgehouden.
Ik betekende pas iets voor het team, toen ik in het doel kwam te liggen.

 

7. Wat is je mooiste actie binnen een wedstrijd?
Een 5 meter houden.

 

8. Zou je een spelregel willen aanpassen en zo ja, wat zou dat dan zijn?
Voor komend seizoen ben ik wel erg bang voor al die 5 meters die gegeven gaan worden. Dat is namelijk aardig omhoog gegaan. Ik denk dat dit niet zo goed gaat bevallen, dus zou daarvoor de oude regel weer terug willen. Maar laat ik niet te vroeg klagen, eerst maar eens zien hoe het dit seizoen gaat.

 

9. Hoe bereid jij je altijd voor op de wedstrijd?
Ik bereid me niet echt voor. Bedenk alleen wel of het handig is om diezelfde dag of de dag ervoor nog te gaan sporten en of het klussen niet te intensief is, zodat ik niet te moe ben, ik word ook een dagje ouder 😉