Meet The Players: Tjerk Noorduyn #2

Elk team heeft er 1, een sfeermaker! Tjerk, de sfeermaker, is zo gezellig dat hij door het team is benoemd tot aanvoerder. De sterke multi-inzetbare speler komt het best tot zijn recht op de midvoor php eclipse 다운로드. Het is een man van de club die altijd in is voor een dolletje maar in het water zijn game-face laat zien. Hij is een fan van Queen en op de midvoor niet te stoppen. Wij vroeger Tjerk, waar nog een goede bijnaam voor verzonnen moet worden (zie vraag 11), het volgende:

Vertel is wat over jezelf, hoe oud ben je, wat studeer je of wat voor werk doe je deezer?
Ik ben 22 jaar oud en ik studeer in Rotterdam op de Willem de Kooning Academy hier studeer ik Leisure en event management. Dit jaar ga ik aan mijn tweede jaar beginnen. Buiten school werk ik bij GEP Water bv dit is een bedrijf waar ze systemen maken om regenwater op te vangen om het daarna weer te gebruiken voor bijvoorbeeld toilet spoeling, hier maak ik brochures, flyers, banners en nog veel meer 토익 기출.

Wat is het hoogtepunt van je persoonlijke waterpolocarrière?
Mijn persoonlijk hoogtepunt was dat we 2 jaar geleden kampioen zijn geworden met heren 1. Het zwembad zat helemaal vol met supporters, als ik daar aan terug denk dan krijg ik weer kippenvel ik vond dat zo mooi.

De beste pre-game maaltijd is:
Beste pre-game maaltijd is toch wel pasta met kip en dan tomaten saus of pesto 맵스 플러스 다운로드.

Redactie: Tjerk is een uitstekende kok! Dit talent heeft hij van zijn moeder die is de trotse eigenares van Eetcetera een catering bedrijf. Een trouwe sponsor van de club.  Shout-out: https://www.eetcetera.nl/

Wat is jouw taak in het team Download the movie Mama?
Ik ben midvoor, mijn taak is op die positie aanspeelbaar te zijn. Tevens ben ik aanvoerder dus ik heb extra taken tijdens de wedstrijden zoals de rust bewaren in het team wat voor mij lastig kan zijn. Naast mijn actieve rol in het water, vind ik het leuk om de feestjes en uitjes te organiseren van het team.

Beschrijf je zelf in 3 woorden Sound?
Grappenmaker, sterk, Irritant

Welke teamgenoot zou je trouwen en/of doen? En waarom?
Trouwen: Chiel, hij is zorgzaam dus kan hij mooi voor mij zorgen.
Doen: Victor, er wordt nu al gezegd dat wij in het weekend knuffelen dus dat lijkt mij een  logische keuze.

Heb je naast waterpolo nog andere hobby’s of gewoontes die weinig mensen van je weten 방탄소년단 가사 다운로드? Zo ja, wat?
Ik heb niet echt andere hobby’s, Gamen doe ik graag, dit doe ik regelmatig met Quint, Sjoerd, Victor en Lennart. Het is altijd gezellig en we hebben veel lol over de headset.

Als je 1 dag met iemand zou mogen doorbrengen, wie zou dit dat zijn? (mogen ook mensen zijn die niet meer leven) En waarom?
Freddie Mercury, de zanger van Queen 치인트 웹툰. Eigenlijk niet omdat ik het zo’n interessante man vind maar omdat ik heel graag een keer Queen live zou willen zijn, helaas kan dat niet meer.

 Je mag 1 superkracht kiezen, wat zou dat zijn en waarom?
Dan ga ik toch voor super snel zijn zoals de superheld de Flash. Het zou heel handig zijn voor waterpolo dan kan ik eindelijk een keer vooraan zwemmen. 

Wat is je favoriete drankje 체르노빌 4화?
Gin tonic of zoals ik zeg sjin sjonic. Het lekkerste is dan een groot glas met ijs er in en vers rood fruit.

 Heb je een bijnaam en zo ja, welke?
Ik heb niet echt een bijnaam meestal ben ik diegene die een bijnaam aan iemand geeft of een naam afkort. Dus reageer in de comments (op facebook) een goede bijnaam voor Tjerk Download Latata!

Hoe bereid jij je altijd voor op de wedstrijd?
Ik ben altijd lekker rustig voor de wedstijd een beetje grappen maken met iedereen. Met de warming-up doe ik altijd oortjes in met muziek. De muziek die ik luister is heel verschillend daarvoor heb ik zelf een afspeellijst gemaakt op Spotify. ik ben ook nooit heel zenuwachtig voor een wedstrijd behalve de gezonde wedstrijdspanning.

Redactie:

Quint Gerdes

Merel van der Veen

Facebook Link:

https://www.facebook.com/tjerk.noorduyn

Instagram Link:

https://www.instagram.com/tjerk_n/