Meet The Players: Pjotr Meerkerk #7

TSUUUUU! Download the pregnancy game! Dat klinkt door het zwembad als Pjotr een doelpunt scoort. Het aanstormende talent met de bijnaam Cristiano is een rustige speler die de laatste paar jaren mega stappen gemaakt heeft op alle waterpolo vlakken OneLand 5.1. Onderwater zwemmen kan hij nog niet maar aan ambitie ontbreekt het niet! Wij vroegen de PSV fan het volgende:

 

  1. Vertel is wat over jezelf, hoe oud ben je, wat studeer je of wat voor werk doe je China apk?

Ik ben 18 jaar oud en ik studeer HBO Bedrijfskunde aan de Avans Hogeschool in Breda. Afgelopen jaar heb ik mijn propedeuse gehaald en ik ben nu begonnen aan mijn tweede jaar Download kyunghee University software.

  1. Wat is het hoogtepunt van je persoonlijke waterpolocarrière?

Dat is een lastige. Mijn debuut in de Heren 1 twee seizoenen geleden was een heel mooi moment, maar het afgelopen seizoen waarin ik bijna alle wedstrijden mee heb mogen spelen met Heren 1 ben ik zeker niet minder trots op 더이퀄라이저!

  1. Beschrijf je zelf in 3 woorden?

Rustig, doorzetter en ambitieus.

  1. Wat maakt SG de Linge / PCG in jou optiek zo een leuke club c# sftp?

SG De Linge/PCG is zo’n leuke club, omdat het geen al te grote club is, waardoor bijna iedereen elkaar kent. Er hangt rondom wedstrijden en trainingen altijd een goede sfeer download dwrite.dll. Ik kom altijd met veel plezier naar het zwembad!

  1. Met welke teamgenoot zou je trouwen? En waarom?

Als ik iemand zou moeten trouwen van de herenselectie dan kies ik voor Rik, want sinds ik aan waterpolo doe, heb ik elk seizoen met hem in hetzelfde team gezeten spark.

  1. Als je 1 dag met iemand zou mogen doorbrengen wie zou dit dat zijn? (mogen ook mensen zijn die niet meer leven) En waarom 사계 mp3?

Met Cristiano Ronaldo. Hij is mijn favoriete voetballer en ik zou wel eens willen weten hoe hij zijn dag doorbrengt. Dus meneer Ronaldo als u dit leest, zou u dan een uitnodiging kunnen sturen IPhone wifi?

  1. Je mag 1 superkracht kiezen, wat zou dat zijn en waarom?

De kracht om onderwater te kunnen ademhalen, zodat het mij op de trainingen lukt om een baan onderwater te zwemmen.

  1. Wat is je mooiste actie binnen een wedstrijd?

De mooiste acties van mij waren het scoren vanaf eigen helft tegen De Zijl BJ1 en tegen Widex GZC Donk AJ1. Dit gebeurt in een waterpolo wedstrijd haast nooit!

  1. Wat is je leukste toernooi geweest?

Het Zwarte Plasje toernooi van SVH vond ik in de jeugd altijd een leuk toernooi om aan mee te doen.

  1. Heb je een bijnaam en zo ja welke?

Mijn bijnaam is Cristiano. Zo word ik misschien wel vaker dan Pjotr genoemd door mijn teamgenoten.

 

Redactie

Merel van der Veen

Quint Gerdes