Meet The Players: Marcel den Breejen #10

Van deze vedette hoeft de stoflaag niet afgehaald te worden want hij is op het gebied van waterpolo super actief Download kyobo mungo epub! Marcel, de man van de club, speelt al vele jaren waterpolo en loopt nog steeds voorop in de strijd. De rustige, sympathieke midvoor helpt de club al jaren op meerdere vlakken 기업 ci 다운로드. Hoogtepunten, mooie acties en voorbeelden waren er in grote aantallen.

Vertel is wat over jezelf, hoe oud ben je, wat studeer je of wat voor werk doe je Download the file-joe app?
Ik ben de langst actieve waterpolospeler van SG de Linge/PCG, ben begonnen met zwemmen bij PCG toen het Wipmolenbad, het buitenbad dat plaats gemaakt heeft voor het huidige Caribabad, geopend is Ppsspp game. Enkele jaren daarna ben ik als aspirant gaan poloën en ook tijdens studie en werk buiten Gorinchem ben ik bij SG de Linge/PCG blijven spelen.

Wat is het hoogtepunt van je persoonlijke waterpolocarrière 촉수로 세뇌 컴퓨터?
Hoogtepunten waren er veel. Kampioenschappen met de jeugd en heren teams, buitenlandse toernooien in Engeland, Duitsland en natuurlijk in onze zusterstad Sint Niklaas, België 맥튜브 다운로드. Ook niet te vergeten ons eigen  waterpolo toernooi in het Wipmolenbad.

 De beste pre-game maaltijd is:
Er werd ons geleerd niet voor een wedstrijd te eten, ook niet voor een training overigens, daar ben ik aangewend en eet het liefst na een wedstrijd of training Download Valerian.

Heb je een voorbeeld speler of speelster in de waterpolo wereld?
De oud-international, Hans Albers, die bij PCG kwam spelen 한니발 책. Die heeft in zijn tijd heren 1 op een hoog niveau gebracht. De rust en gemak waarmee hij de bal in bezit kon houden, met zijn lange armen, was iets dat je van hem kon leren 맥 윤고딕 다운로드.

Wat is jouw taak in het team?
Ik heb gespeeld op alle posities behalve keeper, dat is niets voor mij. Als jonge spelers van het eerste heren team moesten wij bewegen en blijven zwemmen, meer niet 꽃보다 청춘 아이슬란드 다운로드. Later werd ik midvoor en gingen andere mensen de zwemmende taken op zich nemen.

Beschrijf je zelf in 3 woorden?
Rustig, PCG-er, Gorcumer

Wat is je allergrootste dieptepunt in je waterpolo “carrière” ?
Het missen van de Olympische spelen, ha, ha. 

Wat is je mooiste actie binnen een wedstrijd?
Dit is een moeilijke keuze! 3 opties:

  1. Vanaf positie 4 snoeihard richting de midvoor schieten, die vervolgens wegduikt en dat de bal dan in de goal vliegt.
  2. Van af eigen helft met curve/boog bal precies in de kruising.
  3. Een counter zwemmen en afmaken met een snelle stootbal. Een klassieker die laatste tijden nauwelijks nog gedaan wordt.

 Wat is je favoriete drankje?
Net zoals mijn zoon Timon, vind ik een bakje koffie heerlijk.

 Heb je een bijnaam en zo ja welke?
Oompje / vedette

 Redacties:
Quint Gerdes
Merel van der Veen