Meet The Players: Lennart van Wieren #6

Dit gedisciplineerde trainingsbeest staat voorop in de strijd, is zeer vriendelijk en houdt van Fanta Download Ubit Plus. Lennart is net zoals velen van heren 1 een kind van de club. De ‘ontzettendsexy’ man vindt het niet erg om zijn handen vies te maken zowel in als buiten het water 3d 프린터 모델 다운로드. Hij is een harde werker die houdt van een grapje. Het is moeilijk om onze Lennart niet leuk te vinden dus proberen we dat maar niet! Wij vroegen Toettie het volgende:

 

Vertel is wat over jezelf, hoe oud ben je, wat studeer je of wat voor werk doe je 이별주?
Ik ben Lennart van Wieren, geboren en getogen in het mooie Gorinchem. Ik ben werkzaam als allround monteur bij Hearthside Europe dat is gevestigd in Leerdam HP 솔루션 센터 다운로드. Op mijn werk verricht ik technische werkzaamheden in een fabriek. Hiervoor heb ik zeven jaar bij de koninklijke marine gewerkt.

Vanaf mijn 11e jaar ben ik gaan waterpoloën en ben sindsdien nooit gestopt 솔라리스 9! Door mijn werk bij defensie is waterpolo op een laag pitje komen te staan, iets wat ik nu weer heel graag wil oppakken!

Wat is het hoogtepunt van je persoonlijke waterpolocarrière 의천도룡기 자막?
Mijn hoogtepunt is kampioen worden met Heren 1 in de 3e klasse bond. Dit omdat we toen promoveerde naar de 2e klasse bond, dit is het niveau wat de club jaren geleden voor het laatst gespeeld heeft Download the iMaps song.

Heb je een voorbeeldspeler of -speelster in de waterpolo wereld?
Aleksander Ivovic, een Montenegrijnse top waterpoloër appcake 다운로드!

Wat is jouw taak in het team?
Ik lig voornamelijk op een verdedigende positie genaamd de midachter. Mijn taak is ervoor te zorgen dat de tegenstander zo weinig mogelijk doelpunten maakt Download the song from my age. In de aanval probeer ik mijn teamgenoten in een optimale positie te leggen zodat zij kunnen scoren. En zo heel af en toe kan ik zelf ook wel een bal erin schieten maar dat gebeurd sporadisch Send anywhere pc!

Beschrijf je zelf in 3 woorden?
Kalm, grappig, ontzettendsexy

Wat maakt SG De Linge / PCG in jou optiek zo’n leuke club?
De club is ontzettend leuk omdat er een hechte gemeenschap is van mensen die elkaar al 10+ jaar kennen. Ook de teams bestaan uit mensen die al jaren met elkaar spelen! Ook worden er altijd leuke activiteiten georganiseerd zoals BBQ en feesten.

Heb je naast waterpolo nog andere hobby’s of gewoontes die weinig mensen van je weten? Zo ja, wat?
Op de bank liggen met mijn muziek hard aan! Daarnaast samen met mijn vriendin leuke uitjes doen. 

Als je 1 dag met iemand zou mogen doorbrengen, wie zou dit dat zijn? (mogen ook mensen zijn die niet meer leven) En waarom?
Mijn dag zou ik door willen brengen met Patrick Laureij (cabaretier) . De reden is zodat ik hem kan observeren en zelf ook dat werk / hobby kan gaan doen!

Je mag 1 superkracht kiezen, wat zou dat zijn en waarom?
Teleporteren
Lekker makkelijk, goed voor het milieu, tijd besparend, geld besparend, hoef ik niet zover te zwemmen in een wedstrijd en als je het ergens wat minder naar je zin hebt ben je zo op een plek waar het wel leuk is.

Zou je een spelregel willen aanpassen en zo ja, wat zou dat dan zijn?
Met 2 handen blokken, lijkt me heel grappig om 6 veldspelers met 2 handen te zien blokken.

Wat is je favoriete drankje?
FANTA! Want als je dat drink ben je FANTAstic!

Heb je een bijnaam en zo ja, welke?
Lenno, Lennie of Leendert en mijn vriendin noemt me Toettie

 

Redactie

Quint Gerdes

Merel van der Veen