Meet the Players : Chiel den Otter #10

De dertig jarige Chiel is de oudste speler van het team maar hij staat ook bekend als de fitste Download Samsung Cloud. De centrale verdediger straalt al sinds jongs af aan passie en discipline uit. De gretigheid die hij op de midachter vertoond, laat die ook zien aan de rest van de club door verschillende taken op zich te nemen zoals commissielid Batter Practice program. De man met de vele bijnamen vroegen wij het volgende:

 

1. Vertel is wat over jezelf, hoe oud ben je, wat studeer je of wat voor werk doe je 소닉 더 헤지혹 3?

Ik ben 30 jaar oud, woon in de binnenstad van Gorinchem en werk als marketeer bij Mora (Van Geloven heet het bedrijf eigenlijk).

2 시바견. Wat is het hoogtepunt van je persoonlijke waterpolocarrière?

Het hoogtepunt van mij is het kampioenschap en promotie naar de 2e klasse Bond 음원 스트리밍. Een prestatie waar we lang en hard met elkaar aan gewerkt hebben.

3. De beste pre-game maaltijd is:

Een lekkere pasta met kip en een tomatensaus 가상씨디롬 다운로드.

4. Wat is jouw taak in het team?

Mijn rol heet de midachter (midden-achter). Dit betekent dat ik de midvoor (midden voor) van de tegenstander verdedig Download The Wanderer's Gourmet. Dit is een fysieke taak. Voor de rest is het belangrijk dat ik geen fouten maak en het overzicht bewaar.

5. Beschrijf je zelf in 3 woorden Clash of Clancy pc?

Betrokken, serieus en gek.

6. Wat maakt SG De Linge / PCG in jou optiek zo’n leuke club?

Het is een club waar ik veel vrienden heb 총 효과음. Ik vind het mooi dat we een kleine club zijn, maar wel met elkaar toffe dingen kunnen realiseren. Van een kampioenschap tot een gezellige Open Havendag 알약 3.0.

7. Wat is je favoriete topping op een pizza?

Ik had pas ansjovis op een Pizza van Il Sole, een beetje zout maar wel heel erg lekker. Shout out naar Il Sole, de beste pizzeria van Gorinchem en omstreken.

8. Heb je naast waterpolo nog andere hobby’s of gewoontes die weinig mensen van je weten? Zo ja, wat?

Mijn collectie kamerplanten breidt zich langzaam maar gestaag uit. Ik vind het leuk om deze plantjes te verzorgen en om opzoek te gaan naar nieuwe (groene) pareltjes.

9. Wat is je mooiste actie binnen een wedstrijd?

Pfff, lastig. Het ligt voordehand om ‘een backhand’ scoren te benoemen. Maar ik geniet eigenlijk minstens net zoveel als ik een hard schot blok.

10. Heb je een bijnaam en zo ja, welke?

Backhand-boy, Toast-master, No-look-master, Rebound-master, ex-aanvoerder, de oudste, oh tjiel, Mister Tostini etc. etc.

11. Hoe bereid jij je altijd voor op de wedstrijd?

Ik probeer er een ontspannen dagje van te maken. Ik eet graag ruim voor de wedstrijd op het gemak een gezonde (pasta) maaltijd en ga het liefst op de fiets naar het zwembad.